Her finder du vores store udvalg af forskellige stickynotes med logo. Stickynotes med logo er et must-have på ethvert kontor, og er en praktisk reklameartikler, der med sikkerhed vil blive benyttet mange gange! Med stickynotes med din virksomheds logo kan du afspejle, at der er styr på selv de mindste detaljer, og gøre indtryk på både kunder og medarbejdere.Sans for detaljerne | Stickynotes med logo


Kontorartikler med logo er ikke bare utrolig praktiske at have ved hånden i løbet af arbejdsdagen, men viser også at din virksomhed har styr på selv de mindste detaljer. Stickynotes med logo vil med sikkerhed blive modtaget varmt på din arbejdsplads, og pifte kontorbordene lidt op. Stickynotes med logo kan herudover med fordel deles ud til kunder eller samarbejdspladser, eller endda indgå i en gavepose på din næste messe.


 


Stickynotes med logo fra New Image


Vi har samlet en masse forskellige stickynotes med logo, så du kan finde det rette match for dig og din virksomhed. Vi har blandt andet helt klassiske stickynotes, og foldere med flere forskellige stickynotes, så du kan vælge mellem forskellige størrelser alt efter hvad du skal bruge dem til.


 


Her kan du se hele vores sortiment af kontorartikler med logo.