Her finder I vores sortiment af forskellige forklæder med logo. Et forklæde med tryk kan med fordel benyttes som eksempelvis reklamegaver til jeres kunder eller medarbejdere. Gå på opdagelse i vores udvalg, og find den rette type forklæde med broderi for netop jeres behov.Forklæde med tryk | Den perfekte reklamegave


Leder I efter den årlige firmajulegave? Forklæder med logo er et fantastisk bud på en god gave, som tak for årets gode indsats. Et forklæde med broderi vil falde i god jord hos de fleste, da de passer alle og ofte er noget man har brug for, men ikke nødvendigvis allerede ejer derhjemme. Hos New Image har vi sammensat et bredt, men overskueligt sortiment af forskellige forklæder med tryk fra kendte mærker. På denne måde kan vi tilbyde jer logoforklæder i fantastisk kvalitet og til skarpe priser. Blandt vores udvalg vil I finde kendte mærker som eksempelvis:


 


• ID


• Neutral


 


Vores forklæder med logo findes herudover i et hav af farver, og med forskellige og justerbare funktioner på nogle af forklædernes stropper.


 


Tryk på forklæder | Professionel vejledning hos New Image


Hos New Image har vi mange års erfaring inden for profilbeklædning med logo, broderi og tryk. Dette gør, at vi oftest kan finde netop det i søger, og vi har styr på hvilke løsninger der passer bedst til jeres krav. Vi står altid klar med rådgivning og vejledning i produkter og trykmuligheder, så kontakt os endelig, hvis I har spørgsmål.


 


Her kan i se hele vores sortiment af profilbeklædning med logo.