Tyggegummi med logo eller trykTyggegummi med logo er en perfekt reklame


Tyggegummi med logo er en god og populær måde at reklamere for sit firma på. Stort set alle kan lide tyggegummi og derfor vil det med sikkerhed falde i god smag hos dine kunder. Tyggegummi rammer en bred målgruppe, så derfor er det ideelt til en hver lejlighed. Tyggegummi med logo er en nem og smart reklame, der giver dine kunder en frisk smag i munden.


Hvorfor sætte sit logo eller budskab på logotyggegummi?


Ved at sætte dit logo eller din reklame på tyggegummi med logo skaber du en helt naturlig opmærksomhed for dit firma . Med lidt frisk reklame kommer du nemt i kontakt med dine kunder. Tyggegummi med logo er en meget god og ideel måde at promovere sit firma eller budskab på. Pakken bliver hevet frem flere gange af modtageren og dermed vil logoet eller budskabet også blive set mange gange. Tyggegummi med logo er et glimrende eksempel på, hvordan man kan udbrede sit firma eller budskab. Når du serverer logotyggegummi viser du også dine kunder og ansatte et overskud og en forberedelse, som du med garanti vil blive husket for.


Skab et unikt design med logotyggegummi


Med logotyggegummi har du mulighed for at sprede dit budskab eller dit firma hvor end du ønsker. Det kan anvendes, hver end du skal bruge det til messer, møder eller konferencer. Æskerne til logotyggegummi har en stor trykflade, hvilket giver den perfekte mulighed for at sætte sit personlige præg på æsken. Hos New Image har vi flere forskellige varianter af logotyggegummi. Sæt dit eget logo eller budskab på æsken og vælg den variant du finder bedst til lejligheden. Design selv en unik pakke, så den passer lige præcis til dig og dit firmas behov.


Vi har flere løsninger med tyggegummi med tryk, som kan leveres i forskellige størrelse blisterpakninger. New IMAGE har valgt at samarbejde med flere forskellige producenter af tyggegummi i Europa, således at vi både kan tilbyde blisterpakninger med tyggegummi, men også pastilæsker med tyggegummi. Selvfølgelig med logo i CMYK eller mange farver trykt på æskerne


Ekspres levering


Det er ligeledes muligt at producere vores tyggegummipakninger med tryk, som en ekspres levering helt ned til 4 dages produktions tid, såfremt at logo materiale er OK. Ring og hør omkring de mange muligheder for at afkorte leveringen af dine kommende æsker af logotyggegummi.


Her kan du se hele vores sortiment af logoslik.