Her finder du vores udvalg af forskellige typer af tyggegummi med logo. Vores logo tyggegummi findes i flere forskellige æsker, så du kan vælge netop den, der vil se bedst ud med dit unikke budskab eller logo trykt på! Gå på opdagelse i vores udvalg og design dit helt eget logo tyggegummi her hos New Image.Tyggegummi med logo er en perfekt reklamemulighed


Tyggegummi med logo er en god og populær måde at reklamere for sit firma på. Stort set alle kan lide tyggegummi, og derfor vil det med sikkerhed falde i god smag hos dine kunder. Tyggegummi rammer en bred målgruppe, og er derfor er det ideelt til enhver lejlighed. Logo tyggegummi er en nem og smart reklame, der giver dine kunder en frisk smag i munden.


 


Hvorfor sætte sit logo eller budskab på logo tyggegummi?


Ved at sætte dit logo eller din reklame på tyggegummi med logo skaber du helt naturligt opmærksomhed omkring din virksomhed. Med lidt frisk reklame kommer du nemt i kontakt med dine kunder. Tyggegummi med logo er en god og ideel måde at promovere sit firma eller budskab på. Pakken vil blive hevet frem flere gange af modtageren, og dermed vil logoet eller budskabet også blive set mange gange. Tyggegummi med logo er et glimrende eksempel på, hvordan man kan skabe opmærksomhed om sit firma eller budskab. Når du serverer logo tyggegummi viser du også dine kunder og ansatte et overskud og en forberedelse, som du med garanti vil blive husket for.


 


Skab et unikt design med logo tyggegummi


Med logo tyggegummi har du mulighed for at sprede dit budskab eller tiltrække opmærksomhed på dit firma hvor end du ønsker. Det kan anvendes hvor end du skal bruge det: til messer, møder, konferencer eller noget helt fjerde. Æskerne til logo tyggegummi har stor betydning, og giver den perfekte mulighed for at sætte sit personlige præg på æsken. Hos New Image har vi flere forskellige varianter af logo tyggegummi. Sæt dit eget logo eller budskab på æsken, og vælg den variant du finder bedst til lejligheden. Design selv en unik pakke, så den passer lige præcis til dig og dit firmas behov. Vi har flere løsninger med tyggegummi med tryk, som kan leveres i forskellige størrelse blisterpakninger. New Image har valgt at samarbejde med flere forskellige producenter af tyggegummi i Europa, således at vi både kan tilbyde blisterpakninger med tyggegummi, men også pastilæsker med tyggegummi. Selvfølgelig med logo i CMYK eller mange farver trykt på æskerne


 


Ekspreslevering


Det er ligeledes muligt at producere vores tyggegummipakker med tryk, som en ekspreslevering helt ned til 4 dages produktionstid, såfremt logo materiale er OK. Ring og hør de mange muligheder for at afkorte leveringen af dine kommende æsker af logo tyggegummi.


 


Her kan du se hele vores sortiment af logoslik.