Her finder I vores store sortiment af forskellige sportstasker med logo. Sportstasker med logo er en perfekt måde at få jeres logo eller budskab ud i verden, og kan med fordel bruges som eksempelvis reklamegaver eller deles ud til større events. Gå på opdagelse i vores udvalg, og find den rette style af sportstaske med tryk for jeres behov lige her hos New Image.Sportstasker med logo | Et aktivt budskab


Sportstasker med tryk er praktiske i hverdagen, og en reklameartikel, der kan bruges mange år frem. Når I vælger sportstasker med tryk, vil I sende et aktivt budskab til modtagerne, og måske inspirere til en mere aktiv livsstil. Sportstasker med tryk vil herudover blive set af mange, da de sandsynligvis vil blive taget med på forskellige mindre rejser, og rundt i bybilledet. På denne vis vil flere mennesker få øje på logoet, og blive bekendte med jeres virksomhed. Derudover er tasker med tryk en god gave til medarbejderne hvis man deltager i motionsløb eller til lokale sportsaktiviteter. Ved at have sit firmalogo på taskerne for man øget opmærksomhed, og en stærk profil udadtil især til sportsaktive begivenheder.


 


Logo på sportstasker | Et bredt sortiment hos New Image


Hos New Image har vi nøje udvalgt kvalitetsbevidste og stærke brands, og kan derfor tilbyde sportstasker med logo fra blandt andet:


 


• Häglofs


• Swiss Peak


• Hummel


 


Når I vælger at investere i tasker med logo fra disse brands, vil I få reklameartikler, der jeres holder i lang tid, og af bedste kvalitet. New Image har valgt et bredt sortiment af sportstasker med logo til brug under sportsaktiviteter. Der findes store og små skuldertasker, og mange forskellige størrelser i rygsække. Derudover findes taskerne med logo i mange farver. Det er derfor helt op til jer hvordan I synes taskerne skal se ud. Vi har en bred vifte af priser i vores sortiment. Dette gør at alle virksomheder kan være med - store som små.


 


Logo på sportstasker styrker sammenholdet


Det at man har noget fælles eller et fælles mål, styrker sammenholdet og giver kampgejst. Sportstasker med tryk er en måde at styrke disse følelser hos jeres medarbejdere til eksempelvis et sportsarrangement. Man føler sig som en del af et samlet team og ikke som et lille individ, som er en del af en ”stor” organisation. Leveringstiden af logo på sportstasker er cirka 12 dage. Ved ekspres producering og levering kan det hurtigst gøres på 3-5 dage.


 


Her kan i se hele vores sortiment af mærkevarer tasker med logo