Sportstasker med logo – bevægeligt budskab


Tasker med tryk er praktiske og holdbare som reklamesøjle. Med et tryk eller broderet logo på sportstasken bliver firmaet præsenteret på en aktiv og praktisk måde. Til konferencer og messer i hele verden er det perfekt at vise firmaets logo på tasker. Dette giver opmærksomhed til jeres brand. Derudover er tasker med tryk en god gave til medarbejderne hvis man deltager i motionsløb eller til lokale sportsaktiviteter. Ved at have sit firmalogo på taskerne, giver det en øget opmærksomhed og en stærk profil udadtil især til sportsaktive begivenheder.


 


Logo på sportstasker – bredt sortiment


Hos New Image har vi nøje udvalgt kvalitetsbevidste og holdbare brands som følgende: • The North Face • Häglofs • Craft • Hummel • Halfar Ved at i som firma får trykt eller broderet jeres logo på deres tasker, afspejler i samme kvalitet og holdbarhed. Ved at investere i disse tasker med logo på, ved i jeres reklame er holdbar i lang tid. New Image har valgt et bredt sortiment af tasker med logo, til brug under sportsaktiviteter. Der findes store og små skuldertasker og mange forskellige størrelser i rygsække. Derudover findes taskerne med logo i mange farver. Det er derfor helt op til jer hvordan i synes taskerne skal se ud. Vi har en bred vifte af priser i vores sortiment. Dette gør at alle virksomheder kan være med. Store som små – dog stadig med et minimumskrav.


 


Logo på sportstasker giver sammenhold


Det er ikke nogen hemmelighed at mennesker er flokdyr og trives bedst i sociale sammenhænge. Derfor er sportstasker med firmalogo vigtige for både medarbejderne og det firma man er en del af. Det at man har noget fælles allesammen, giver et sammenhold og en kampgejst. Man føler sig som en del af et samlet team og ikke som et lille individ, som er en del af en ”stor” organisation. Man føler man er en del af noget. Leveringstiden af logo på sportstasker er cirka 12 dage. Ved ekspres producering og levering kan det hurtigst gøres på 3-5 dage.


Her kan i se hele vores sortiment af mærkevarer tasker med logo