Her finder du vores store sortiment af forskellige målebånd med logo. Målebånd med logo kan være meget praktiske at have ved hånden. Deres mindre størrelse gør dem perfekte at have med i bilen, eller i en taske. Du kan med fordel vælge at benytte logomålebånd som reklamegaver, og dele dem ud til kunder eller medarbejdere.Målebånd med logo | Flere meter foran konkurrenterne


Der findes utrolig mange forskellige reklameartikler, og målebånd med logo er absolut en af de mere unikke muligheder. Logomålebånd er ikke bare praktiske i mange situationer, men kan også være en effektiv og sjov reklamegave til dine kunder eller medarbejdere. Vær flere meter foran dine konkurrenter, og øg opmærksomheden på din virksomhed med målebånd med logo fra New Image.


 


Logomålebånd fra New Image


Vi har sammensat et stort udvalg af forskellige målebånd med tryk, så du kan finde det rette match til din virksomhed. I vores udvalg finder du klassiske målebånd, og målebånd med automatisk stop-funktion - alle med mulighed for at få din virksomheds unikke logo eller budskab på.


 


Her kan du se hele vores sortiment af værktøj med logo