Strik med logo – det rigtige arbejdstøj


Det er vigtigt, at alle medarbejder føler sig godt tilpas og bliver sørget for. Med en strik med logo, sikre i, at jeres medarbejdere er pænt klædt og udstyret med det rigtige og passende arbejdstøj. Om det er til et event, på messer, møder, store arrangementer eller bare i dagligdagen på kontoret – afspejler strikken professionalitet og komfort. Ved at jeres medarbejdere bærer samme strik med logo på, afspejler det fællesskab og sammenhold i virksomheden.


New Image har et overskueligt sortiment af stik med logo. Dog har vi alligevel valgt at gøre det endnu nemmere for jer, at finde rundt. Dette har vi gjort ved, at inddele sortimentet op i følgende kategorier:


Strik med knapper


Strik med V-hals


Strik med lynlås


Disse kategorier specificerer de forskellige behov i måske har. Hvis i har et bestemt ønske om eventuel pasform har vi også dette til både mænd og kvinder.


 


Komfortable og professionelle strik med logo


Striktrøjer er komfortable, at have på til diverse arrangementer. Det er en let trøje til jeres medarbejdere, som skal repræsentere jer ud ad til. Med en lækker kvalitet kommer man langt. Vores sortiment er bredt nok til, at opfylde de fleste behov og stil, så det er bare med, at få kigget igennem hvad der passer til netop jeres medarbejdere.


Vi har nøje udvalgt få leverandører, som sikre en god kvalitet. Disse mærker er følgende:


• Clipper


• Haglöfs


• ID


Disse mærker har mange års erfaring og er mange firmaers førstevalg, når det kommer til profilbeklædning med logo. Derudover består vores sortiment af både klassiske farver, men også de mere modige og sjove farver, som kan sikre ekstra opmærksomhed.


ID herre og dame pullover v-hals er nogle af vores mest solgte stik. Vi har gode erfaringer med netop, disse strik med logo på og de holder hvad de lover.


 


Strik med broderet logo – eksklusive og holdebare muligheder


For at jeres logo skal holde længst muligt vælger vi enten, at brodere eller få påsyet gummibadges. Alle parter er interesseret i holdbarheden og det visuelle udtryk. Det skal se pænt ud. Og det er lige præcis det vi står inde for. Kontakt os endelig for yderligere spørgsmål, så svarer på dem så godt vi kan.


Her kan du se hele vores sortiment af profilbeklædning med logo.