Her finder du vores store udvalg af forskellige strik med mulighed for påsætning af din virksomheds logo. Vi har sammensat et stort sortiment med mange forskellige pasformer, farver og materialer, så du let kan finde den helt rette style for din virksomhed. Vælg strik med logo fra New Image som din virksomheds næste firmatøj, og få produkter der er behagelige og i bedste kvalitet.Strik med logo | Behageligt firmatøj


Det er selvfølgelig super vigtigt, at alle dine medarbejdere føler sig godt tilpas i deres firmatøj med logo. Vores strik med logo findes i mange forskellige materialer og pasformer, så der er noget for enhver smag. Det er altid en fordel at forhøre sig med sine medarbejdere i forhold til deres ønsker og behov til firmatøj med logo, da du på denne vis netop sikrer, at de føler sig hørt og super godt tilpas. Strik med tryk passer herudover til det meste, og afspejler et stilrent og professionelt udtryk. Dette gør dem ideelle at have på på kontoret, til events, messer, møder og de fleste andre steder! Hos New Image har vi et stort udvalg af forskellige logostrik, og har derfor valgt at gøre det mere overskueligt ved at inddele sortimentet i følgende kategorier:


 


Strik med knapper


Strik med rund hals


Strik med V-hals


Strik med lynlås


 


Ved at inddele vores strik med tryk i disse kategorier, håber vi, at gøre det let at finde den helt rette style for din virksomhed.


 


Komfortable og professionelle | Strik med logo


Striktrøjer er super komfortable, og samtidig utrolig stilrene. Derfor er de ideelle at have på til diverse arrangementer eller blot på kontoret. Hos New Image har vi nøje udvalgt vores leverandører, så vi kan tilbyde strik med logo i den bedste kvalitet. I vores udvalg vil du derfor finde kendte brands som eksempelvis: • Clipper • ID • Tee Jays Disse mærker har mange års erfaring og er mange firmaers førstevalg, når det kommer til profilbeklædning med logo. Derudover består vores sortiment af både klassiske farver, men også de mere modige og sjove farver, som kan sikre ekstra opmærksomhed. Vi har desuden gjort det let at finde ud af hvilke produkter, der er vores bedst sælgende lige nu med mærkater “Topsælger” i øverste højre hjørne af produkterne. Lige nu er ID herre og dame pullover v-hals nogle af vores mest solgte stik.


 


Strik med broderet logo | Eksklusive og holdbare muligheder


For at logoet på dine lækre nye striktrøjer skal holde længst muligt, vælger vi enten at brodere eller få påsyet gummibadges. Vi gør en dyd ud af at skabe produkter af bedste kvalitet, så dine logostrik bliver præcis som det var tiltænkt. Kontakt os endelig for yderligere spørgsmål, så besvarer vi dem hurtigst muligt.


 


Her kan du se hele vores sortiment af profilbeklædning med logo.