Her ser du vores udvalg af polo T-shirts med logoPolo T-shirts med logo – eksklusiv markedsføring til en god pris


Polo T-shirts med logo er eksklusive firmatrøjer og derfor altid en god investering og markedsføring udadtil. Ved at have jeres medarbejdere i lækre Polo T-shirts med firmalogo på i dagligdagen, til møder, events, store arrangementer og på messer virker i professionelle. Vi har inddelt Polo T-shirts i følgende kategorier for, at gøre det mere overskueligt for jer netop, at finde det i leder efter:


Klassiske Polo T-shirts


Luksus Polo T-shirts


Funktionelle Polo T-shirts


Det er vigtigt, at vælge den Polo T-shirt der er mest passende til anledningen. Det betyder at man vælger den klassiske Polo T-shirt hvis, man bare har brug for en basismodel til en billig pris. En luksus Polo T-shirt har derimod mere elastan i, og er derfor mere strækbar og mindre stiv i stoffet. Den funktionelle Polo T-shirt er oftest lavet af strech, svedtransporterende, åndbart, og hurtigttørrende kvalitet. Dette gør den brugbar til eventuel aktivitet.


 


Polo T-shirts med tryk er en aktiv reklamesøjle


Polo T-shirts er mest kendt for deres brug som golf-og tennisskjorter. New Image har nøje udvalgt gode varemærker i Polo T-shirts kategorien. Det er vigtig med en god kvalitet og holdbarhed, når man får trykt eller broderet sit logo på. Vi har derfor valgt følgende varemærker:


• ID
• Tee Jays
• Craft
• Hummel
• Image Companiet
• Pitch Stone
• Clipper


 


Styrk jeres profil - Polo T-shirt med logo


Poloshirten er oftest lavet med en krave og to eller tre knapper lodret ned midt på brystet. De ser derfor ofte eksklusive ud og findes i mange farver. Der findes de klassiske sorte og hvide farver. Der findes også de mere iøjnefaldende farver som turkis, rød og limegrøn. Det er derfor helt op til jer, hvad i kunne tænke jer at signalere.


Styrk jeres profil med lige præcis den Polo T-shirt og farve der matcher jeres brand!


 


Polo T-shirts med logo – i er altid i gode hænder hos os


Broderi er oftest pænest og mest holdbart, men almindeligt tryk er også muligt. Hvis jeresfirma logo er meget detaljeret, er der mulighed for vævede mærker, som kan trykkes på Polo T-shirten. Vi har 28 års erfaring med tryk og brodering på profilbeklædning. Hvis i vælger os, som jeres leverandør, vil i derfor være i gode hænder fra starten af.


Vi, i New Image har også valgt, at gøre det overskueligt for jer, så i kan se hvilke Polo T-shirts der er de mest solgte hos os. Det er de poloshirts, med et orange skilt i højre side af billedet hvor der står – topsælger – som er vores mest solgte. Tøv ikke med at bestille. Og hvis i har yderligere spørgsmål er i meget velkommen til at kontakte os på mail eller telefonen.


Her kan du se hele vores sortiment af profilbeklædning med logo.