Her finder du hele vores sortiment af forskellige polo t-shirts med logo. En polo t shirt med tryk er en klassiker indenfor firmatøj. Enkelte knapper og en simpel krave giver polo t-shirten med logo et stilrent look, og herudover er den super behagelig at have på. Polo t-shirts med logo er det oplagte valg, da de passer til stort set alt, og giver et business-casual udtryk.Polo T-shirts med logo | Eksklusiv markedsføring til en god pris


Polo t-shirts med logo er et stilrent valg af firmatrøjer, og derfor altid en god investering og markedsføring udadtil. Der er mange fordele ved at investere i lækre polo t-shirts med firmalogo på til jeres medarbejdere. En polo t shirt med tryk kan bruges i dagligdagen, til møder, events, store arrangementer og på messer. Den behagelige style med det business-causualle udtryk passer til stort set alt, og vil falde i god jord hos de fleste. Hos New Image har vi et hav af forskellige polo t-shirts med logo, og derfor har vi inddelt dem i følgende kategorier for at gøre det mere overskueligt for jer, at finde det I leder efter:


 


Klassiske Polo T-shirts


Funktionelle Polo T-shirts


 


Vælg den rette polo t shirt med tryk


Det er vigtigt at vælge den polo t-shirt der er mest passende til anledningen. I kan blandt andet med fordel vælge den klassiske polo t-shirt hvis, man bare har brug for en basismodel til en billig pris. Den funktionelle Polo T-shirt er oftest lavet af materialer, som strech, svedtransporterende, åndbart, og af hurtigttørrende kvalitet. Det er altid en fordel at involvere sine medarbejdere i beslutningen om firmatøj med logo. På denne vis sikrer man bedre, at de vil føle sig super godt tilpas i den polo t-shirt med logo I vælger.


 


Polo T-shirts med tryk | En levende reklamesøjle


Polo t-shirts er mest kendt for deres brug som golf-og tennisskjorter. Hos New Image har vi nøje udvalgt de mærker, der producerer vores polo t-shirts med logo. Det er vigtigt med en god kvalitet og holdbarhed, når man får trykt eller broderet sit logo på. I vores udvalg finder du polo t-shirts fra mærker som blandt andet:


 


• ID


• Tee Jays


• Craft


• Hummel


• Image Companiet


• Pitch Stone


• Clipper


• Neutral


 


Styrk jeres profil | Polo T-shirt med logo


Poloshirten er oftest lavet med en krave og to eller tre knapper lodret ned midt på brystet. Dette giver dem et professionelt og afslappet udtryk. Vi har sammensat et stort udvalg af forskellige polo t-shirts med tryk, så I let kan finde den rette style. Herudover findes mange af vores poloer i flere forskellige farver indenfor hver style, og I kan derfor let vælge den farve, der passer allerbedst til jeres virksomheds logo.


 


Polo T-shirts med logo | I er altid i gode hænder hos os

Hos New Image kan vi tilbyde jer forskellige muligheder for påsætning af logo. Broderi giver er oftest den pæneste og mest holdbare løsning, men almindeligt tryk er også muligt. Hvis jeres firmalogo er meget detaljeret, er der mulighed for vævede mærker, som kan trykkes på Polo T-shirten. Vi har 28 års erfaring med tryk og brodering på profilbeklædning. Hvis I vælger os, som jeres leverandør, vil I derfor være i gode hænder fra start til slut i processen. Vi har i New Image også valgt at gøre det overskueligt for jer, så I kan se hvilke polo t-shirts, der er de mest solgte hos os. Det er de poloshirts, med et orange skilt i højre side af billedet hvor der står – topsælger – som er vores mest solgte. I kan selvfølgelig altid kontakte os på mail eller telefon, hvis I har yderligere spørgsmål.


 


Her kan du se hele vores sortiment af profilbeklædning med logo.