Her finder du vores store udvalg af madkasser med logo. Madkasser med logo er en skøn måde at glæde sine kunder og samarbejdspartnere på, og samtidig øge opmærksomheden på din virksomhed. 


Madkasse med logo | Essentiel til den travle hverdag


En travl hverdag kræver altid en god madpakke. Den er essentiel til at kunne opbevare din lækre frokost, lige fra rugbrødsmadder til delikate salater. Her på newimage.dk har vi flere forskellige modeller, nogle beregnet til salater og andre til de klassiske smøremadder. Det der bliver opbevaret i madkassen, er helt op til dig. Madkasserne med logo er selvfølgelig fuldstændig tætte og har en ”lås”, så du er sikker på at maden ikke flyver rundt over det hele. Vores udvalg har mange forskellige designs, så du kan købe den der passer lige præcis til din hverdag.


 


Hvorfor er logomadkassen vigtig?


Alle mennesker har brug for noget ”benzin” at kunne køre på. Derfor er det rigtig vigtigt at du får noget energi du kan klare dig med. Madpakken er derfor rigtig praktisk, da den er nemt at have med, får maden til at holde sig frisk og er vildt let at opvaske. Madpakkerne kan du også få i mange forskellige farver som i:


• Sort


• Hvid


• Blå


• Grøn


• Orange


De specielle ”salat shakere” følger også en gaffel med, som du let og hurtigt kan sætte fast på madpakken, så skal du aldrig tænke mere på at medbringe en gaffel, hvor nemt kan det være?


 


Kan en madkasse virkelig være god reklame?


Ja det kan du være helt sikker på! Når du trykker dit logo på madpakken, vil dine kunder blive mindet om dit firma hver gang de skal have frokost – næsten hver eneste dag! En madpakke med logo er også iøjnefaldende, så navnet bliver spredt endnu mere. Og hvem kan ikke bruge en madpakke? Og hvis de allerede har en madpakke, kan du jo tilbyde den smarte salat-beholder, dén er der ikke særlig mange der har. Lige meget hvad, kan vi med sikkerhed fortælle dig at madpakken er en fantastisk giveaway!


Fandt I, hvad I søgte? Se også vores store udvalg af drikkeflasker med logo, og gør frokost-sættet komplet! 


Her kan du se hele vores sortiment af giveaways med logo.