Her er vores udvalg af regnetøj med logo til firmaeventRegntøj med logo – en tør glæde


Klæd jeres medarbejder på med regntøj. Regntøj er nærmest altid nødvendigt i det danske og omskiftelige vejr. Man ved aldrig hvad, man kan forvente af vejret. Med 765mm regn i gennemsnit hvert år og 179 dages regn, har man brug for noget udstyr til, at modstå det. Derfor sørger vi i New Image for, at der er et stort sortiment til en hver smag og ønsker. Regntøjet består af følgende kategorier:


Regnslag med logo


Regnsæt med logo


Regnbukser med logo


Regnjakker med logo


Disse kategorier gør det nemmere for jer, at navigere i sortimentet og finde det i har brug for. Om det er et praktisk regnslag, regnsæt eller individuelle regnbukser og regnjakker.


 


Bekvemt og praktisk regntøj med logo


New Image tilbyder omkring 15 forskellige varer indenfor kategorien - regntøj med logo. Disse forskellige varer findes i en bred vifte af farver, pasformer og funktioner. I vores sortiment finder i regnsæt med logo der er komfortable, at have på, om det er på cyklen, til fods, på vej til job, når man er til events eller når man arbejder udendørs.


New Image har udvalgt følgende mærker til at være vores leverandører til regntøj med logo:


• Haglöfs
• ID
• Image Companiet
• Tenson


Vi har 28 års erfaring med logo på profilbeklædning. I er derfor i gode hænder hvis i vælger os, som jeres leverandør.


Den fortrukne og mest optimale løsning med logo er tryk. Man kan dog godt brodere, men det er mere besværligt og dyrere. Ved brodering påvarmer, man en lim på bagsiden af broderet for, at et broderi skal kunne lykkes.


 


Regntøj med logo er en del af vores topsælgere


New Image har Tenson Biscaya, som en del af vores topsælgere. Regnsættet er i meget høj kvalitet og med en fantastisk komfort. Derudover er regnsættet i strech materiale, hvilket gør det fleksibelt og mere behageligt at have på. Regnsættet findes både til damer og herrer. Dame-regnsættet er mere figursyet end herre-regnsættet.


Her kan du se hele vores sortiment af profilbeklædning med logo.