Her finder I vores store udvalg af regntøj med logo. Det danske vejr kan være noget så omskifteligt, og derfor er det altid en fordel at have et sæt regntøj i nærheden, når man skal udenfor. Med logoregntøj som eksempelvis firmatøj kan I holde jeres medarbejdere tørre, og samtidig reklamere for jeres virksomhed på en meget effektiv og simpel måde.Regntøj med logo | Reklame i regnen


I kan med fordel vælge at klæde jeres medarbejder på med regntøj med logo fra jeres virksomhed. Det danske vejr er noget så omskifteligt hele året rundt, og med 765 mm regn fordelt på gennemsnitligt 179 dage om året, er det en god idé at have regntøj af god kvalitet. Derfor har vi hos New Image sammensat et stort udvalg af regntøj med tryk, så I let kan finde den helt rette style og farve for jeres virksomhed. For at gøre det let og overskueligt at finde hvad I har brug for, har vi inddelt vores logoregntøj i følgende kategorier:


 


Regnslag med logo


Regnsæt med logo


Regnbukser med logo


Regnjakker med logo


 


Disse kategorier gør det lettere for jer at navigere i sortimentet, og finde det i har brug for. Om det er et praktisk regnslag, regnsæt eller individuelle regnbukser og regnjakker.


 


Bekvemt og praktisk regntøj med tryk


Hos New Image kan vi tilbyde masser af forskellige styles indenfor logoregntøj i en bred vifte af farver, pasformer og med forskellige funktioner. I vores udvalg vil I finde regntøj med logo, der er perfekt til cykelturen i højt tempo og med plads til bevægelse eller til en stille og rolig gåtur, hvor man bare skal holde sig tør. Vi har nøje udvalgt vores leverandører, så vi altid kan tilbyde jer kvalitetsprodukter til skarpe priser. Blandt vores leverandører finder I kendte mærker som:


 


• Haglöfs


• ID


• Helly Hansen


• Tenson


• Craft


 


Logoregntøj fra New Image


Vi har 28 års erfaring med logo på profilbeklædning. I er derfor i gode hænder hvis I vælger os, som jeres leverandør. Vi kan tilbyde flere forskellige former for påsætning af logo på jeres regntøj, og har står selvfølgelig altid klar til rådgivning. På regntøj vil vi anbefale at trykke jeres virksomheds logo, da dette er den billigste og bedste mulighed på dette materiale. Dog er brodering også en mulighed, men dette er en dyrere løsning - ved brodering limes der på bagsiden af det broderede motiv, og det sættes på denne måde på regntøjet.


 


Regntøj med logo er en del af vores topsælgere


New Image har Tenson Biscaya, som en del af vores topsælgere. Regnsættet er i meget høj kvalitet og med en fantastisk komfort. Derudover er regnsættet i strech materiale, hvilket gør det fleksibelt og mere behageligt at have på. Regnsættet findes både til damer og herrer.


 


Her kan du se hele vores sortiment af profilbeklædning med logo.