Her finder du vores udvalg af paraplyer med logo i 21 tommer. En paraply med logo i denne størrelse er handy at have med rundt, og kan være din redning når vejret pludselig skifter. Gå på opdagelse i vores udvalg af logoparaplyer i 21 tommer, og find din næste reklamegave lige her hos New Image.Effektiv reklame | Paraply med logo i 21 tommer


En paraply med logo i denne mindre størrelse er et fantastisk valg, hvis du eksempelvis mangler reklamegaver til dine kunder eller medarbejdere. Paraplyer med logo i 21 tommer er lette at have med rundt, og kan beskytte dine kunder eller medarbejdere, når regnen siler ned. Når dine logoparaplyer slås op, vil andre herudover lægge mærke til din virksomheds unikke budskab eller logo, og bedre huske dette.


 


Paraplyer med logo i 21 tommer | En praktisk reklamegave


Det danske vejr er notorisk ustadigt på alle tider af året, og derfor er en paraply altid god at have ved hånden, når man bevæger sig udenfor. En paraply med logo fra din virksomhed vil med sikkerhed også falde i god jord, og blive benyttet ofte af hvem end, der måtte modtage dem. Giv en praktisk reklamegave, og glæd dine kunder eller medarbejdere med paraplyer i 21 tommer med din virksomheds logo eller budskab!


 


Her kan du se hele vores sortiment af paraplyer med logo.