Her finder du vores udvalg af forskellige termoflasker med logo. En termoflaske med logo er den perfekte makker både på kontoret og på farten! Hold kaffen varm eller vandet koldt i løbet af dagen med en termoflaske med din virksomheds unikke logo eller budskab på, og øg opmærksomheden mens du nyder din kolde eller varme drik.En termoflaske med logo skaber opmærksomhed


Termoflasker med logo er en utrolig praktisk reklame, der holder på både varme og kolde drikke. Dette er, som vi alle ved, meget brugbart og dejligt, når man skal have sine drikkevarer med på farten eller vil nyde den over længere tid. Udover det, har alle termoflasker også et låg, hvilket blot gør det endnu lettere at have sin termoflaske med på farten, i skoven, på arbejde osv. Termoflasker med logo er perfekte til bilen, grundet den smarte åbne og lukke funktion i låget, der sikrer, at indholdet ikke render ud. Vi vil vove at påstå, at de fleste mennesker har brug for en termoflaske i deres hverdag. De er super praktiske, og lette at have med i bilen, offentlig transport eller ved din side på skrivebordet. Når du benytter termoflasker med tryk som eksempelvis en firmagave, kan du øge opmærksomheden på dit logo eller budskab, og samtidig være rede dagen, når dine termoflasker med logo forhindrer kaffen i at blive kold.


 


Lav en personlig termoflaske med logo


Hos New Image har vi et stort sortiment af forskellige termoflasker med logo. Dette giver rig lejlighed til at vælge den rette termoflaske, der passer til lige nøjagtig det formål, som du og dit firma skal bruge dem til. Vi har termoflasker fra en masse anerkendte mærker, og i høj kvalitet. Vores termoflasker med logo kan fås i flere forskellige former og størrelser, både de klassiske termoflasker, men også nogle mere innovative og anderledes former for logotermoflasker. Stort set alle termoflasker med tryk kan fås i et bredt farveudvalg, både i neutrale sorte, hvide og grå farver, men også nogle mere iøjnefaldende farver som rød og gul, blå eller grøn. Du kan derfor let vælge den farve, der får dit logo eller budskab til at tage sig allerbedst ud. Du kan læse meget om farvemulighederne for de enkelte termoflasker med logo i deres beskrivelser. Ved at sætte dit logo på en termoflaske, sætter du automatisk dit logo i forbindelse med noget godt og praktisk, der både kan bruges til hyggelige stunder og hurtige formål.


 


En termoflaske med logo er ideel som firmagave


Termoflasker med logo er perfekte som firmagave til både kunder, samarbejdspartnere og ansatte. Uanset om du er omgivet af kaffeelskere, te-entusiaster eller kakaodrikkere, har vi helt sikkert den perfekte termoflaske med logo til dig og din virksomhed. Når du deler dine termoflasker med logo ud til kunder eller medarbejdere, giver du dem ikke blot en praktisk gave, men øger også opmærksomheden på din virksomhed. Når en termoflaske med logo bliver taget med ud til møder, på bordet i toget eller med på udflugt i parken, vil andre mennesker også lægge mærke til dem, og blive bekendte med dit logo eller budskab. På denne måde vil de måske komme i tanke om din virksomhed i forbindelse med deres eget arbejde, og dermed potentielt udvikle sig til nye kunder eller samarbejdspartnere. Gå på opdagelse i vores store sortiment af forskellige termoflasker med logo, og find den rette style og farve til dit unikke logo eller budskab.


 


Her kan du se hele vores sortiment af drikkevarer med logo.