Termoflasker med logo – reklame af kvalitet


Termoflasker er en utrolig praktisk reklame, der med sin isolerede kvalitet holder på både varme og kolde drikke. Dette er, som vi alle ved, meget brugbart og dejligt, når man skal transportere sin drik eller drikke den over længere tid. Udover det, har alle termoflasker også et låg, hvilket blot gør det endnu lettere at have sin termoflaske med på farten, i skoven, på arbejde osv. Termoflasker med logo er perfekte til bilen, grundet den smarte åbne og lukke funktion i låget, samt den tætte flaske, der sikrer at indholdet ikke render ud. Derudover vil alle altid sætte pris på at have en termoflaske med, hvad end de skal på picnic, på arbejde, i toget, på udflugt eller noget helt andet. Logotermoflasker rammer en bred målgruppe, da stort set alle vil finde den praktisk og smart.


 


Lav en personlig termoflaske med logo


Hos NEW IMAGE har vi et stort sortiment af forskellige termoflasker med logo. Dette giver rig lejlighed til at vælge den rette termoflaske der passer til lige nøjagtig det formål du og dit firma har. Vi har termoflasker fra en masse anerkendte mærker. Vores termoflasker med logo kan fås i flere forskellige former og størrelser, både de klassiske termoflasker, men også nogle mere innovative og anderledes former for logotermoflasker. Stort set alle logotermoflasker kan fås i et bredt farveudvalg, både i neutrale sorte, hvide og grå farver, men også nogle mere prangende farver som rød og gul. Ved at sætte dit logo på en termoflaske, sætter du automatisk dit logo i forbindelse med noget godt og praktisk, der både kan bruges til hyggelige stunder og hurtige formål.


 


Logotermoflasker er ideelle som firmagave


Termoflasker med logo er perfekte som firmagave til både kunder, samarbejdspartnere og ansatte. Enhver kaffeglad person vil blive glad for gaven, men også de der drikker kakao eller te kan anvende termoflasken.


Her kan du se hele vores sortiment af drikkevarer med logo.