Her finder du vores store udvalg af forskellige keyhanges med logo. Keyhangers med tryk er en sød lille giveaway, der er lette at have med på eksempelvis messer, så du kan dele dem ud til potentielle nye samarbejdspartnere eller kunder. På denne måde kan opmærksomheden på din virksomhed øges, og dine keyhangers med logo sørger for et godt førstehåndsindtryk.Keyhangers med logo | Nøglen til god reklame


At have reklame på noget så praktisk som keyhangers, også kaldt landyards, er en genial idé. Dine medarbejdere, kunder, familie og venner vil elske at kunne have alle nøglerne ét bestemt sted. Du kender sikkert følelsen af at have glemt hvor man lagde sine nøgler sidst, men med keyhangers mister du aldrig synet af dine nøgler igen. At miste sine nøgle kan desuden koste rigtig mange penge, da man kan risikere at en anden har nøglen, hvilket giver dem mulighed for at kunne komme ind på aflåste områder. Dvs. at man skal udskifte låse for op til tusinde af kroner.


 


Perfekt i goodiebaggen


Når du er til messer eller events, er det smart at smide en keychain ned i en goodiebag. En goodiebag er en pose med forskellige ”giveaway” ting. Her på newimage.dk kan du finde forskellige ting til dine goodiebags. En af de mest praktiske ting er keyhangers, da det er typisk at have mange nøgler på arbejdet. Det er typisk meget uoverskueligt og keyhangers løser dette problem, imens du kan få dit logo på. Keyhangers med logo er en praktisk og smart giveaway, som de fleste ville sætte stor pris på at modtage. Skab nye kontakter ved at dele keyhangers ud, enten i goodiebags eller bare som de er, og øg opmærksomheden på din virksomhed.


 


Landyards af super kvalitet


Vævet og lavet af god kvalitet forsikrer dig at du får noget for pengene. Du kan få dem i mange forskellige farver og modeller. Nogle med spænde, andre med krog. Landyards er vævet hvilket giver en stærk og solid holdbarhed. Levetiden for landsyards er utrolig lang, og betyder at du måske aldrig behøver at udskifte dem. Det vil også sige at de kommer til at reklamere i rigtig lang tid. Så hvad venter du på? Bestil keyhangers med logo hurtigt og nemt!


Her kan du se hele vores sortiment af giveaways med logo.