Her finder du vores kæmpe udvalg af kuglepenne med logo. Hos New Image finder du kuglepenne med logo fra blandt andet mærker som Prodir, Stillionea og Senator, så du let kan finde den type kuglepen med logo, der vil passe bedst ind i din virksomhed. Kuglepenne med logo er en let og smart måde at skabe opmærksomhed om din virksomhed, og kan med fordel deles ud til både samarbejdspartnere, kunder og medarbejdere.Kuglepenne med tryk | Styrker jeres image


Kuglepenne med logo er en meget populær form for reklame, hvilket er mere end forståeligt! De er budgetvenlige, praktiske og ikke mindst gode at have ved hånden - og så er de altid et sikkert hit. Kuglepenne med tryk har mange fordele, og vil med garanti vise dine kunder og medarbejdere, at du har tjek på selv de mindste detaljer. Kuglepenne kan anvendes af alle, og er derfor en reklame, der rammer en meget bred målgruppe, hvilket er en af årsagerne til at logokuglepenne er den ideelle reklamemulighed. Udover at alle kan bruge en kuglepen, vil kuglepennen med logo også blive brugt rigtig mange gange. Af den grund vil der hele tiden blive reklameret for logoet eller budskabet på kuglepennen. Når en kuglepen med tryk deles ud, vil den med garanti også blive brugt en masse forskellige steder, og derfor vil der automatisk blive skabt opmærksomhed omkring logoet eller budskabet på kuglepennen. Det kan altså næsten ikke siges nok - kuglepenne med tryk er den perfekte reklame, og er med god grund en af de mest udbredte former for reklamering for virksomheder.


 


Logokuglepenne kan bruges i alle sammenhænge


Kuglepenne med logo kan bruges en masse forskellige steder, og til en masse forskellige ting. De er perfekte til både messer, events, møder eller som gaver til kunder eller medarbejdere. Logokuglepennen er også ideel til internt brug i firmaet. Kuglepenne med tryk kan forsynes med logo, telefonnumre, hjemmesider eller budskaber, alt efter eget ønske og behov. På den måde kan kuglepennen med logo også gøres helt unik.


 


Find den perfekte style af kuglepen med logo til din virksomhed


Hos New Image har vi flere forskellige kuglepenne med logo at byde på. Vi har mange varianter, hvilket giver mulighed for at vælge den type, der passer bedst til formålet. Vi har alt fra billige kuglepenne af plastik til flotte og eksklusive kuglepenne. Vælg mellem:


 


Kuglepenne med tryk


Blyant med logo


Metalkuglepenne


Plastkuglepenne


Eksklusive penne


Pennesæt


Fineliner


Touch penne


 


Vi trykker kuglepenne med logo i mange forskellige farver og på mange måder


Vælg også mellem mange forskellige farver og mærker. Hos New Image trykker vi med op til 5 eller 6 farver, men vær opmærksom på at det ofte kan betale sig at trykke kuglepennene digitalt, hvis der er mange farver i dit logo. Vær også opmærksom på, at der kan være begrænsninger på hvor man kan trykke kuglepennen og i hvor mange farver. Hos New Image er der mulighed for at trykke kuglepenne på rigtig mange måder. Både digitaltryk eller 360 grader rundtryk. Vores normale leveringstid på kuglepenne med logo er som regel 8-10 dage, men det er muligt for en hurtigere levering, såfremt det er nødvendigt. I er mere end velkomne til at ringe ind og høre om de mange forskellige muligheder der er for at lave en personlig og den bedst mulige logokuglepen. Vi hjælper gerne med at finde de muligheder I har med dine nye kuglepenne med logo. Reklamekuglepennen er en af verdens mest udbredte reklameartikler og de fleste vil mene, at et firma med respekt med sig selv, har en kuglepen med eget logo eller tryk.


 


Her kan du se hele vores sortiment af reklameartikler med logo.