Her finder I vores udvalg af forskellige isskrabere med mulighed for at få jeres unikke logo på. Når vinteren rigtig tager fat, er det en rigtig god idé at have en isskraber liggende i bilen, så man hurtigt og let kan komme af med isen på bilruderne. Glæd kunder som medarbejdere med en praktisk reklamegave i form af isskrabere med logo fra New Image.Isskrabere med logo | En hjælp i vintermånederne


Når vinteren rigtig har fået fat herhjemme, er en isskraber så godt som uundværlig at have med i bilen. Logoisskrabere gør det let at fjerne frosten fra bilruden om morgenen, så I kan komme sikkert og hurtigt afsted. Gå op opdagelse i vores store sortiment af forskellige isskrabere med tryk, og find jeres favorit lige her hos New Image.


 


En praktisk reklamegave | Isskraber med tryk


Isskrabere med logo er ideelle at anvende som eksempelvis reklamegaver fra jeres virksomhed til kunder eller medarbejdere. En isskraber med tryk vil falde i god jord hos de fleste, og er en praktisk reklamegave, der kan anvendes igen og igen. Når isskraberne med logo tages i brug, vil de herudover komme med rundt omkring, og kan ses af endnu flere mennesker.


 


Her kan du se hele vores sortiment af giveaways med logo.