Her finder du vores udvalg af forskellige kortholdere med logo. Vi har blandt andet helt klassiske kortholdere med logo, som du kan bruge til opbevaring af betalingskort og andre personlige kort, men også kortholdere med andre funktioner. Du kan eksempelvis let klipse disse kortholdere med logo fast på tøjet, hvilket er ideelt til events, hvor du møder mange forskellige mennesker.Gør indtryk med kortholdere med din virksomheds logo


Kortholdere med logo er perfekte til brug i hverdagen eller på messer og konferencer. Det er små detaljer som netop disse, der kan være med til at give et stærkt helhedsindtryk af dig og din virksomhed, når man kan se, at der er styr på selv de mindste detaljer. Skil jer ud fra mængden med kortholdere med logo - uanset om I vælger dagligdagskortholderen eller den smarte monterbare model.


 


Kortholdere med logo | Diskret reklame


Du kan med fordel vælge at dele kortholdere med logo ud til dine kunder og medarbejdere. De vil ikke blot være fungere som en betænksom reklamegave, men også øge opmærksomheden på din virksomhed. Når kortholderne tages i brug, vil andre lægge mærke til dem, og blive bekendte med dit logo.


 


Kortholdere med logo til alle formål


Hos New Image tilbyder vi også kortholdere, der er perfekte at have med på messer, konferencer eller større kontorbygninger. Vores kortholdere kan let monteres i eksempelvis en buksestrap, og med en yoyo-effekt kan du let hive dit kort op, så det kan læses.


 


Her kan du se hele vores sortiment af kontorartikler med logo.