Her finder I vores sortiment af sportstøj- og tilbehør fra Hummel med mulighed for at få påsat jeres virksomheds logo eller budskab. Hummel har sine rødder mellem sport og livsstil, og har et bredt bagkatalog med over 90 års erfaring indenfor deres felt. Hos New Image har vi sammensat et stort udvalg af produkter, hvor I vil finde alt fra Hummel træningsbukser til tasker.Produkter fra Hummel | Funktionalitet og komfort


Hummel har eksisteret siden 1923, og er siden blevet en fast del af mange menneskers garderobe. Mange kender i forvejen Hummels produkter fra deres mange sponsorater i sportens verden indenfor blandt andet håndbold og fodbold. Centralt i Hummels genetik er nemlig fællesskabet både på- og af banen. Med produkter til alt fra funktionelle sportstrøjer til komfortable joggingbukser, er der noget for ethvert behov. Glæd jeres kunder eller medarbejdere med eksempelvis en Hummel taske eller Hummel bukser, som de kan benytte mange år frem.


 


Et stort udvalg af Hummel produkter hos New Image


Vi har samlet en masse fantastiske produkter fra Hummel, så I let kan finde de rette styles til jeres behov. I vores sortiment vil i finde produkter som:


 


• Hummel jakke


• Hummel bluser


• Hummel taske


• Hummel træningsbukser


• Hummel sweatshirt


 


Hos New Image sidder vi altid klar til at vejlede jer, hvis I har spørgsmål eller brug for gode råd. Kontakt os allerede i dag, så finder vi sammen den rette løsning til jeres behov.


 


Her finder I hele vores udvalg af sportstøj med logo fra kendte brands.