Her finder I vores sortiment af cykeltøj med logo. Sæt jeres helt eget præg på lækkert cykeltøj med logo i fantastisk kvalitet fra New Image. I vores sortiment vil I blandt andet finde FUSION cykeltøj, og mange andre spændende brands. Gå på opdagelse i vores udvalg, og få jeres logo på cykeltøj.Logo på cykeltøj | Et aktivt budskab


Cyklen er et evigt populært transportvalg, især i de danske storbyer, og en sund og bæredygtig måde at transportere sig rundt. Rigtig mange cykler til- og fra arbejde i hverdagen, men cykel har også indtaget manges fritid. Cykelfeber, Tour de France og de åbne landeveje har inspireret mange til at hoppe på jernhesten, og bruge cykling som motionsform. Cykeltøj med logo er derfor en oplagt mulighed for at skabe opmærksomhed om jeres brand, og samtidig glæde alle cykelentusiasterne omkring jer. Hos New Image har vi et stort udvalg af spændende produkter fra stærke brands, og vi kan derfor blandt andet tilbyde FUSION cykeltøj. Uanset om I vil glæde kunder eller medarbejdere med lækkert cykeltøj med logo som firmagave, eller skal bruge cykeltøj med logo til større arrangementer som Post Danmark, Sjælland Rundt eller Tøserunden, har vi helt sikkert produkterne for jer.


 


Cykeltøj med logo i bedste kvalitet


Hos New Image har vi mange års erfaring med tryk og påsætning af logo, og står derfor altid klar med gode råd og vejledning. Cykeltøj har, som meget andet sportstøj, en høj elasticitet, og kræver derfor en særlig form for tryk. Logo på cykeltøj skal kunne strækkes med minimum 50% for at kunne holde sig pænt, når tøjet benyttes. Vi tager selvfølgelig højde for alle disse krav, når I bestiller cykeltøj med logo hos os, så I få produkter, der holder. Vi trykker med klare pantonefarver, eller vi kan trykke med digitaltryk. Fælles for disse tryk er elasticiteten af trykkene, der gør at de ikke flækker. Hvis I har spørgsmål til produkterne eller trykmetoder, må I endelig kontakte os.


 


Et stort udvalg af cykeltøj med tryk hos New Image


Vi har selvfølgelig samlet et stort udvalg af forskellige slags cykeltøj, så I kan finde de helt rette produkter til jeres behov. I vores sortiment finder I produkter som:


 


Cykeltrøjer med logo


Cykeljakker med logo


Cykelbukser med logo


 


Cykeltøj med logo fra kendte brands


Vangàrd blev etableret i 1948 af Anders Vang. Det hele startede med at producere dameundertøj. Det har nu udviklet sig til blandt andet cykeltøj. Deres cykeltøj er af god kvalitet til både amatører og professionelle der bruger cyklen, enten som transportmiddel eller som ren motion. Deres fokus startede med at være Danmark, men hele 60 % af virksomhedens produkter bliver eksporteret i hele Europa. Firmaet er 100 % ejet af familien Vang og firmaet er gået i 3 generationer gennem tiden.


 


Her kan i se hele vores sortiment af sport med logo.