Her ser du vores udvalg af cykeltøj med trykCykeltøj med logo - kvalitetsbevidst


De sidste mange år har der været et stort fokus på anvendelsen af cyklen. Vi, som danskere skal være bedre til at tage cyklen på arbejdet, hvis det er muligt. Man er sikret en god og sund start på dagen. København er især kendt, som cykelbyen af mange turister. Cykling er ikke kun et transportmiddel, men også i højere grad som en motionsform. Cykling har udviklet sig til en folkesport gennem årene. Vi tilbyder god kvalitet med et overkommeligt sortiment af Vangàrd. Vi mener at udstyret skal være i orden og det mener vi, det er med Vangàrd som leverandør. Cykeltøj med tryk er vigtigt, at det har specielle trykkvaliteter med høj elasticitet. Det er vigtigt at trykket kan holde til meget stræk, da cykeltøjet er meget elastisk i sig selv. Det er vigtigt at cykeltøjets tryk, skal kunne strækkes minimum 50 %. Det er derfor ekstra vigtigt at cykeltøj med tryk eller broderi er i god kvalitet, så det holder længe. Vi trykker med klare pantonefarver eller vi kan trykke med digitaltryk. Fælles for disse tryk er elasticiteten af trykkene hvilket gør at de ikke flækker.


Vi i New Image tilbyder følgende produkter indenfor cykeltøj:


Cykeltrøjer med logo


Cykeljakker med logo


Cykelbukser med logo


 


Logo på cykeltøj – aktivt budskab


Mange virksomheder starter deres egne små cykelklubber op. Det er blevet en populær sportsgren og derfor en mulig firmagave, som symboliser og afspejler en aktiv livsstil. Med jeres firmalogo på cykeltøjet, giver det mulighed for en ”sund” og indirekte reklame til forskellige begivenheder. Der er mange cykelløb i Danmark – små som store. Post Danmark, Sjælland rundt, Tøserunden og Fyn rundt er blandt de mange cykelløb i Danmark i sommerhalvåret. Til nogle af disse motionsløb på den danske landevej, ville det være en perfekt reklamesøjle for jer, som firma at have.


 


Cykeltøj - dansk brand gennem 3 generationer


Vangàrd blev etableret i 1948 af Anders Vang. Det hele startede med at producere dameundertøj. Det har nu udviklet sig til blandt andet cykeltøj. Deres cykeltøj er af god kvalitet til både amatører og professionelle der bruger cyklen, enten som transportmiddel eller som ren motion. Deres fokus startede med at være Danmark, men hele 60 % af virksomhedens produkter bliver eksporteret i hele Europa. Firmaet er 100 % ejet af familien Vang og firmaet er gået i 3 generationer gennem tiden.


Her kan i se hele vores sortiment af sport med logo.