Her finder du vores store udvalg af solbriller med logo. Forkæl de mennesker, der gør en forskel for dig og din virksomhed med denne smarte giveaway, som de kan benytte hver gang solen titter frem.Solbriller med logo | Se godt ud i solen med solbriller fra New Image!


Personaliserede solbriller er perfekte til messer, firmafester eller events med deres stilfulde look. Solbriller med tryk er blevet mere populært de seneste par år, da det er en gave som kan bruges næsten overalt, og af alle. Solbrillerne findes i mange forskellige designs og farver, som giver dig endnu flere muligheder for at personaliserer dine solbriller. Alle solbrillerne er one-size-fits-all, og vejer næsten ingenting. Behagelige og stilfulde. Modeverdenen fortsætter med at vokse i Danmark, og solbrillerne er et essentielt stykke tilbehør til dit outfit. Danskerne bliver mere og mere modebevidste, så solbrillen er ikke noget de takker nej til. Så hvorfor ikke bruge noget så stilfuldt som solbrillen til din marketing?


 


Hold dit brand unikt | Solbriller med logo


Det bedste ved solbriller – alle kan have dem på! Solbrillernes evne til at kunne passe til alle målgrupper gør det til en fantastisk giveaway gave. Solbriller med logo er et super alternativ til T-shirts med tryk, og hvem kan ikke lide solbriller? Til fester, events, hvad som helst! Solbrillerne kan reklamere som souvenirers i en gavebutik, til goodiebags eller sommerevents. Det op til dig, men ligemeget hvad, er vi sikre på det ikke kan ende galt med solbriller som giveaway.


 


En smart investering


Solbriller med tryk er en rigtig smart investering, da de kan bruges året rundt, og kan reklamere steder hen hvor dit firma normalt ikke bliver hørt, som f.eks. på stranden. Solbriller er et tilbehør alle bruger, især i sommertiden. Udover at de bare ser fantastisk flotte ud, så er de også beskyttende mod skadelige UV-stråler, som egentlig er grunden til at vi går med solbriller. Så beskyt øjnene og køb solbriller med UV beskyttelse.


Her kan du se hele vores sortiment af giveaways med logo.