Her finder I vores udvalg af cykelbukser med mulighed for påsætning af jeres unikke logo eller budskab. Hos New Image vil I finde mange kendte og spændende brands, og vi kan derfor blandt andet tilbyde Craft og FUSION cykelbukser med logo. Gå på opdagelse i vores sortiment, og find den rette style af cykelbukser med logo for jeres behov.Cykelbukser med logo | Komfort i højsædet


Når jeres virksomhed eller cykelklub skal til at investere i cykeltøj, er det vigtigt at vælge de rette cykelbukser først. De skal først og fremmest være komfortable at have på, så cykelturen bliver en fornøjelse og ikke ubehagelig. Dernæst er det selvfølgelig utrolig vigtigt at materialet er åndbart, og skabt til bevægelse, så der er masser af plads at bevæge sig i. Hos New Image har vi nøje udvalgt vores brands, så alle vores produkter er af den bedste kvalitet. Derfor vil I blandt andet finde Vangárd, Craft og FUSION cykelbukser med logo i vores sortiment.


 


Logo på cykelbukser af god og elastisk kvalitet


Ved at få trykt jeres firmalogo på et par cykelbukser, vil I blive bemærket til cykelløbet, spinningtimen og på landevejene, og på denne måde skabe opmærksomhed omkring jeres virksomhed. Cykelbukser er utrolig fleksible og strækbare i materialet, og derfor er det selvfølgelig vigtigt, at det logo der trykkes på, kan holde til dette. Derfor trykker vi med klare pantonefarver eller med digitaltryk. Fælles for disse to tryk er elasticiteten af trykkene, der er noget af det vigtigste for at holdbarheden er til at regne med. Elasticiteten i trykket skal minimum kunne strække sig 50 % for at kunne imødekomme elasticiteten i cykelbukserne.


 


Her kan i se hele vores sortiment af cykeltøj med logo.