Her finder I vores udvalg af paraplyer med logo i størrelsen 25 tommer. Logoparaplyer er en evig favorit blandt vores udvalg af reklameartikler, da vi alle har brug for dem, når vejret skifter. En paraply med tryk i 25 tommer sørger for masser af læ, uden at optage for meget plads derhjemme.Paraply med logo i 25 tommer


Hvis der er noget, der er svært at regne med, så må det være det danske vejr! En paraply med logo i 25 tommer er den perfekte måde at skærme jeres medarbejdere eller kunder fra regn og slud. De vil med sikkerhed sætte stor pris på gestussen, og sende et lille tak jeres vej, når de træder ud i oktoberregnen. Gå på opdagelse i vores sortiment, og find den rette style og farve af logoparaply for netop jeres virksomhed lige her hos New Image.


 


Effektiv reklame | Paraply med logo


Logoparaplyer kan benyttes i mange forskellige sammenhænge. I kan vælge at have paraplyer med tryk stående på kontoret, så I og jeres medarbejdere altid kan gribe en, når I skal på kundebesøg eller rende ærinder. Herudover kan I med fordel vælge at dele paraplyer med logo ud til kunder eller medarbejdere, og ikke blot glæde dem med en praktisk reklamegave, men også øge opmærksomheden på jeres virksomhed.


 


Her kan du se hele vores sortiment af paraplyer med logo.