Her finder du vores store udvalg af lækre bolcher med logo. Logobolcher er en smagfuld og let måde at skabe både glæde og opmærksomhed omkring din virksomhed på. Hos New Image har vi samlet et stort udvalg af forskellige delikate smagsvarianter af bolcher med logo, så du let kan finde dine favoritter.Skab glæde med bolcher med logo


Logobolcher, eller logobolsjer som det også kan staves, er en populær måde at reklamere for sig selv og sit firma på. Det er en billig reklame, hvor det er nemt at nå en masse mennesker for en rimelig mængde penge. Udover det kan logobolcher også holde sig længe, og er dermed fantastiske at have liggende til næste gang du skal på messe, eller andre events. Gå på opdagelse i vores store sortiment af bolcher med logo og glæd dine venner, kunder, medarbejdere eller samarbejdspartnere med et lækkert stykke reklameslik.


 


Styrker jeres image | Bolcher med logo


Ved at sætte dit logo eller din reklame på logobolcher, skaber du helt naturligt opmærksomhed omkring dit firma, og du får samtidig mulighed for at sætte et smil på læberne hos dem, der har en sød tand. Med lidt sød reklame kommer du nemt i kontakt med dine kunder – for hvem siger nej til et gratis bolche? Bolcher med logo er et glimrende eksempel på hvordan man kan udbrede sit budskab eller brand. Når du tilbyder logobolcher, viser du dine kunder og ansatte at du værdsætter dem, og de vil med sikkerhed sætte stor pris på gestussen. Bolcher med logo er desuden oplagte at have med til større events, da de er lette at transportere, og mange kommer i mindre individuelle poser, der gør dem lette at dele ud til potentielle nye kunder og samarbejdspartnere.


 


Få dine bolcher med logo i flere forskellige varianter


Stort set alle kan lide bolcher, og hos New Image tilbyder vi endda en masse forskellige af slagsen. Vi har logobolcher i diverse farver og former og op til 20 forskellige smagsvarianter. Logobolcher kan, hos New Image, både fås enkeltvis, på dåse og i poser. Derfor kan du let vælge lige nøjagtig den variant du mener egner sig bedst til at skabe opmærksomhed om dig og din virksomhed. Bolcher med logo kan serveres lige det sted du ønsker, og er en god måde at få folk til at lægge mærke til dit firma.


Logobolcher kan blandt andet blive uddelt: i give-aways, på hotelværelset, i jeres reception, til messer, til et møde, i jeres butik, i jeres restaurant, ved større begivenheder som fx jubilæer og ved kundebesøg.


 


Vi har mange smagsvarianter af bolcher med logo


Med over 20 forskellige smagsvarianter, er der masser af muligheder for at sammensætte lækre kombinationer, og finde dine yndlingsvarianter. Hos New Image finder du smagsvarianter som eukalyptus, lakrids, hindbær, jordbær og et væld af mindre blandede poser, så man har mulighed for at prøve flere forskellige smage i samme pose. Alle vores bolcher med logo er lækre bud på dine næste reklame for din virksomhed, og uanset om du vælger logobolcher med hindbær, mint eller en af vores mange andre smage, vil de med sikkerhed blive modtaget med kyshånd af kunder såvel som medarbejdere. Vi kan levere logobolcher på kun 3 dage, så har du et ønske omkring en hurtig, expres levering af logobolcher, så kan vi hjælpe dig.


 


Fandt du, hvad du søgte? Gå på opdagelse i vores udvalg af bolcheglas.


 


Her kan du se hele vores sortiment af logoslik.