Her ser du alle vores spændende påskeæsker med mange forskellige muligheder for at tilpasse indholdet til både budget og ønsker.Påskeæsker til dine medarbejder – den elegante påskegave


New Image’s store univers af påskeæsker giver mulighed for en elegant påskegave. Vores æsker findes i mange forskellige Indpakninger. Vi har blandt andet indpakninger i eksklusive skuffeæsker, hatteæsker, autentiske æggebakker og guld cylinder æsker. Påskeæsker er elegante og opfylder kravene om en god og lækker påskegave i 2018.


 


Hvorfor vælge påskeæsker ?


Hos New Image har du rig mulighed for at få opfyldt dit behov om årets påskegave til medarbejderne, kunderne eller leverandørerne. Vi har en bred vifte af smagsvarianter. Disse smagsvarianter er nøje gennemtænkt af Bon Coca, Bülow Lakrids og PR Chocolate. Disse leverandører lever op til alle krav om kvalitet, smagsindtryk og ydre. Æskerne er dekorative og smukke hvilket gør dem optimale at give i årets påskegave 2018.


Påskeæsker er delikate og stilfulde Påskeæsker fra New Image er alle delikate og stilfulde. Farverne og mønstrene på æskerne matcher den indvendige overraskelse der venter dig, når du tager den første bid af chokoladerne. Der er både traditionelle chokoladeæg i æskerne, som Praliné æg og Belgiske Fugleæg. Derudover forhandler vi også anderledes og innovative påskeæg fra Bülow Lakrids. Der har fokus på lakrids og dens mange muligheder med chokoladens sødme og afstemte bitterhed.


New Image vil være det firma i reklamebranchen, som yder den bedste og mest kompetente service med en tæt kontakt til vores kunder. Derfor står vi altid til rådighed for dig, så du kan få den mest optimale service, når du har brug for råd med bestilling af årets påskegaver til kunder, leverandører og medarbejdere. Alt kan lade sig gøre, når viljen sidder i hjertet.


Her kan du se hele vores sortiment af påskegaver til dine medarbejdere.