Her finder du vores udvalg af forskellige kuglepenne i plast, som kan trykkes med dit unikke budskab eller logo. Plastkuglepenne med tryk er en reklamemulighed, som rigtig mange benytter sig af. Det findes mange forskellige styles af plastkuglepenne med logo, og det er derfor let at finde den perfekte style til et hvilket som helst logo.Plastkuglepenne med logo | En effektiv og billig reklame


Plastkuglepenne med logo er den perfekte reklame til jer, der ønsker at profilere jeres firma på en professionel måde, og samtidig ramme en bred målgruppe. Mennesker i alle aldre vil kunne få glæde af en logoplastkuglepen, og netop derfor er plastkuglepennen med logo en af de reklameartikler der rammer den bredeste målgruppe. Plastkuglepennen med logo kan deles ud ved alle lejligheder. De er perfekte som reklame til messer, møder, events og andre firmaarrangementer, men kan også sagtens bruges som små gaver til både kunder, firmakontakter og medarbejdere. Plastkuglepenne med logo er samtidig også ideelle at have i firmaet som prikken over i’et på kontoret. Det er de små detaljer der tæller, og med en plastkuglepen med logo, vil der helt sikkert blive lagt ekstra mærke til jeres firma. Når en plastkuglepen med logo deles ud, vil den med sikkerhed også blive brugt en masse forskellige steder, og derfor vil der automatisk blive skabt opmærksomhed for logoet eller budskabet på kuglepennen. Altså kan det ikke siges nok: logokuglepennen er den perfekte reklame, og er med god grund den mest udbredte grundet dens mange muligheder.


 


Plastkuglepenne med tryk er nemme at gøre unikke og personlige


I og med at New Image har et bredt udvalg af forskellige plastkuglepenne med logo, er det nemt for dig og dit firma at finde den plastkuglepen I mener passer til lige nøjagtig jer og jeres formål. Plastkuglepennene i de mange varianter kan vælges i forskellige farver, og er nemme at påføre logo eller tryk.


 


Her kan du se hele vores sortiment af kuglepenne med logo.