Her er vores store udvalg af løbetøj med tryk fra New Line, Craft og Geyser. Vi levere rigtig meget løbetøj med tryk til bla. DHL stafetten.Løbetøj med logo som forbliver intakt


En stor udfordring med løbetøj er det meget elastiske stof, løbetøjet ofte er lavet af. Derfor er det vigtigt, at man som leverandør har fokus på, brugen af specielle elastiske tryk. Med dette fokus slipper man for at logoerne flækker og bliver grimme med det samme. Almindelige tryk kan strækkes 10-20 %. Det er dog ikke nok elasticitet til, at blive trykt på løbetøjet. På almindelige løbejakker er problemet ikke så stort, men på eksempelvis løbetights, løbe T-shirts, er alle disse ofte meget elastiske, så derfor kræver det helt specielle trykkvaliteter der er godkendt til løbetøj. Priserne på vores hjemmeside på tryk til løbetøjet, er derfor allerede indregnet med de gode elastiske trykkvaliteter, der er nødvendige for at det kan holde. Vi levere både løbetøj med tryk, som er specialproduceret, men også løbetøj fra lager med tryk og hurtig levering.


Vi, i New Image har et bredt sortiment af løbetøj. Vi har følgende produkter at tilbyde jer:


Løbetrøjer med logo


Løbeshorts med logo


Løbetights med logo


Løbejakker med logo


Løbeveste med logo


Løbeundertøj med logo


 


Logo på løbetøj – aktiv og sundt budskab


Tryk på løbetøj er en aktiv reklame med et sundt budskab. Vi har valgt at have et bredt sortiment, så i kan finde lige præcis det i leder efter. Vi har Newline, Craft, Geyser, ID og Hummel er nogle af de mærker vi har valgt at have i vores sportssortiment. Det er muligt for jer, at få lige præcis jeres firmalogo, citat eller andet trykt eller broderet. Vi trykker med klare pantonefarver eller vi kan trykke med digitaltryk. Fælles for disse tryk er elasticiteten af trykkene hvilket gør at de ikke flækker. Vi sælger B2B med henblik på, at yde den bedste service for både små og store virksomheder, som matcher jeres ønsker og behov. Det er vigtigt for os, at jeres firma bliver eksponeret på den rigtige måde og får det budskab ud, som i søger. Løbetøj med firmalogo er et aktivt og sundt budskab udadtil.


 


Løbetøj med tryk til DHL stafetten 2021


New Image er en af de virksomheder, der har produceret mest løbetøj til blandt andet DHL stafetten. I 2016 leverede vi mere end 10.000 stykker løbetøj til virksomheder rundt i Danmark. Udover det store sortiment af løbetøj, har vi specialiseret os i løbetøj med tryk, hvor logoet forbliver intakt også når stoffet bliver strakt ud. DHL stafettens deltagerstørrelse er vokset til ca. 200.000 deltagere. Hvilket betyder at det er en af verdens største motionsløb. Derfor er det aldrig for tidligt for jer som virksomhed, at tænke på hvad jeres kære kollegaer skal have på til årets store løbebegivenhed. Så tøv ikke med at bestille i god tid.


Her kan i se hele vores sortiment af sport med logo.