Her finder I vores store udvalg af forskelligt løbetøj med tryk. Hos New Image fører vi en lang række kendte mærker, så vi kan tilbyde løbetøj med logo i bedste kvalitet. I vores sortiment vil I blandt andet finde Craft, ID, Neutral, New Line og FUSION løbetøj med mulighed for påsætning af jeres unikke logo. Find den rette type løbetøj med tryk for netop jeres behov lige her hos New Image, og få løbetøj i fantastisk kvalitet, og som kan bruges mange år frem.Løbetøj med tryk | Et aktivt og sundt budskab


Løbetøj med tryk kan være jeres virksomheds måde at opmuntre medlemmer, kunder eller medarbejdere til en mere aktiv hverdag, eller knytte folk sammen til events eller dage med bevægelse. Vi har samlet en lang række anerkendte mærker, der fører produkter i bedste kvalitet, og som er perfekt til bevægelse og aktivitet. I vores sortiment vil I støde på mærker som eksempelvis Craft, Hummel, ID, Geyser og FUSION. Herudover har vi selvfølgelig løbetøj med logo i mange styles og modeller, så I kan finde de rette produkter til jeres behov. Hos New Image finder I løbetøj med tryk i kategorier som:


 


Løbetrøjer med logo


Løbeshorts med logo


Løbetights med logo


Løbejakker med logo


Løbeveste med logo


Gå på opdagelse i vores sortiment, og find det helt rette løbetøj til at sætte jeres unikke logo eller budskab på. Uanset om I leder efter Craft løbejakker eller FUSION løbetøj, vil I helt sikkert finde det rette match lige her hos New Image.


 


Løbetøj med tryk i mange styles og farver


Vi har samlet et stort udvalg af forskellige kategorier indenforløbetøj med logo, så I let kan vælge den helt rette style for jeres behov. Mange af vores produkter som eksempelvis FUSION løbejakker eller Craft løbetrøjer findes herudover i flere forskellige farver indenfor hver style.


 


Løbetøj med logo fra New Image | Tryk i topkvalitet


En stor udfordring ved logo på løbetøj, er det meget elastiske stof, løbetøjet ofte er lavet af. Materialet er ofte strækbart for at kunne klare bevægelse, og være egnet til forskellige aktiviteter. Derfor er det vigtigt, at man som leverandør, har fokus på brugen af specielle elastiske tryk. Med denne form for tryk slipper man for, at logoerne flækker og bliver grimme efter at være brugt en enkelt gang. Almindelige tryk kan strækkes 10-20 %, hvilket ikke er nok til at holde sig intakte og pæne, når materialet er mere fleksibelt. Hos New Image kan vi tilbyde tryk på løbetøj, der er skabt til netop dette formål, og derfor holder langt bedre end almindeligt tryk. Priserne, der fremgår af vores produkter i denne kategori, er allerede indregnet med de gode elastiske trykkvaliteter, der er nødvendige for at det kan holde. Vi leverer både løbetøj med tryk, som er specialproduceret, men også løbetøj fra lager med tryk og hurtig levering. Vi trykker med klare pantonefarver eller vi kan trykke med digitaltryk. Fælles for disse tryk er elasticiteten af trykkene hvilket gør at de ikke flækker.


 


Løbetøj med tryk til DHL Stafetten


New Image er en af de virksomheder, der har produceret mest løbetøj til blandt andet DHL Stafetten. I 2016 leverede vi mere end 10.000 stykker løbetøj til virksomheder rundt i Danmark. Udover det store sortiment af løbetøj, har vi specialiseret os i løbetøj med tryk, hvor logoet forbliver intakt også når stoffet bliver strakt ud. DHL Stafettens deltagerstørrelse er vokset til ca. 200.000 deltagere, hvilket gør det til en af verdens største motionsløb. Derfor er det aldrig for tidligt for jer som virksomhed at tænke på hvad jeres kære kolleger skal have på til årets store løbebegivenhed. Så tøv ikke med at bestille i god tid.


Ønsker du at se vores mest populære løbetøj med tryk i de mest populære brand, så kan du se dem her


Fusion løbetøj


Craft løbetøj


Neutral løbetøj


Geyser løbetøj


 


 


Her kan i se hele vores sortiment af sport med logo.