En singlet eller, som nogle kalder dem, en tank top med logo er den perfekte base til ethvert outfit! Singlets med tryk er perfekte at have på, som den inderste del af et outfit for at holde på varmen, eller blot som den er på en lun sommerdag. Få jeres virksomheds logo på tank tops, og vis at I har styr på selv de mindste detaljer.Singlets med logo | Den perfekte base til ethvert outfit


Tank tops med logo er ideelle at benytte som det inderste lag til stort set alle slags outfits! I de køligere måneder, kan singlets med tryk benyttes som et ekstra lag for at holde på varmen under en skjorte eller t-shirt, og om sommeren er de åndbare og kølige at have på. Klæd jeres medarbejdere på i stilrent firmatøj fra inderst til yderst, og find den rette style af tank top med logo lige her hos New Image.


 


Tank tops med tryk | Komfort og kvalitet


Singlets med logo er ideelle at benytte hele året rundt, og dette skyldes blandt andet deres minimalistiske design. Hos New Image finder I tank tops med tryk i både lettere og kraftigere kvalitet, så I kan finde det rette match for netop jeres behov.


 


Her finder I hele vores udvalg af t-shirts med logo.