Her ser du vores udvalg af musemåtter med logo i mange forskellige designs. Musemåtter med logo er en fantastisk måde at sætte præg på skriveborde, og kan med fordel gives ud til kunder såvel som medarbejdere.Musemåtter med tryk | Reklame på kontorbordet!


Musemåtter er et underlag hvorpå man kører sin mus over, så signalet opfanges bedre. Perfekt til kontorbordet, hvor overfladen typisk ikke opfanger musens signal. Et praktisk hjælpemiddel som alle kan have gavn af. Musemåtten skåner også musen og bordet. Musemåtter leverer en praktisk nødvendighed, imens den spreder ordet om din virksomhed.


 


Personalisér mussemåtten med logo, design og farver


Her hos newimage.dk kan du finde musemåtter af god kvalitet til rigtig god pris. Du kan få næsten alt trykket på måtten, til rigtig gode priser. Vi har flere forskellige størrelser og farver, som giver dig mulighed for at lave måtterne lige som du har tænkt dig. Med forskellige designs; den klassiske firkantede musemåtte, eller musemåtten med en pude til håndleddet. Vi anbefaler musemåtten med ”Ergopad” teknologi, da den er både behagelig og skåner håndled.


 


Ergopad-puden forebygger RSI og skåner håndled


På Ergopad musemåtten medfølger en pude som forebygger overanstrengelse af håndled. Puden indeholder ”hukommelses skum” som husker formen af din håndflade, så puden passer til dig. Måtten er velegnet til optiske mus, og er godkendt med EU-mærkning af børnesikker plast. Også yderligere forbedret for bedre præcision, som du måske skal bruge når du skal tegne noget på computeren. Og puden skåner ikke bare hånden, den er også behagelig! Og det kan man sagtens have godt af, efter lange arbejdstimer foran computeren.


Her kan du se hele vores sortiment af giveaways med logo.