Her der du vores kæmpe udvalg af over 90 forskellige paraplyer med logo i mange størrelser.Paraplyer med logo – ofte en redning for de fleste


Som en del af vores reklameartikler – har vi paraplyer med logo. Hvert år falder der i gennemsnit 765 mm. regn i Danmark. Og med cirka 179 dages regn om året, i Danmark er paraplyer er en god reklamesøjle for jeres firma. Hvem misunder ikke personen, på den anden side af vejen med en paraply i silende regnvejr, når ma ikke selv har en? Det gør vi vidst alle samme. En paraply med dit firmalogo, som eventuelt kunne gives til kunden, efter et endt firmabesøg på en regnvejrsdag. Dette er en ekstra god service alle værdsætter og husker. Eller på en messe hvor det er regnvejr, så alle går fra messen med jeres logo på paraplyerne. Paraplyer med logo er derfor en god idé, som giveaway, gave eller souvenir til både kunder og medarbejdere.


 


Logo på paraplyer – bredt udvalg


På vores hjemmeside finder du nok et af Danmarks største udvalg, af forskellige paraplyer med tryk eller logo. Vi har paraplyer i 21"– 23" – 27" – 30" – 32" tommer skærm, som er de mest traditionelle slå-op-paraplyers størrelser. Dernæst forhandler vi et stort udvalg af taskeparaplyer med logo. Paraplyerne findes i mange farver, designs og nytænkende funktioner. Nogle af paraplyerne har en automatisk åbne og lukke funktion. Hvilket gør det nemmere for brugeren at åbne og lukke paraplyen. Paraplyerne kan have enten metal eller træ som greb, med et enten bøjet eller lige greb til hånden. Alt efter hvad man mener, er mest komfortabelt.


Der findes mange forskellige former for paraplyer og hos New Image har vi flere forskellige størrelser af paraplyer med logo, heriblandt:
21 Tommer paraplyer
23 Tommer paraplyer
27 Tommer paraplyer
30 Tommer paraplyer
32 Tommer paraplyer
Taske paraplyer


Paraplyer med firmatryk – professionel service


Man ser ofte at logoparaplyer står tæt på udgangen. Det gør at synligheden hele tiden er til stedet og det er nemt at få øje på. En paraply med logo er en god og effektiv giveaway, hvilket bruges rigtig meget som en ekstra professionel service. Vi trykker paraplyer med logo på helt ned til 36 stk. som minimum bestilling. Vores paraplyer kan blive leveret på 2 uger. Med ekspres producering kan det være muligt at levere inden for cirka en uge.


Her kan du se alle vores reklameartikler med logo.