Her finder du vores store udvalg af forskellige paraplyer med logo. En paraply med logo er ideel at dele ud som eksempelvis en reklamegave, og hos New Image har vi logoparaplyer til enhver lejlighed! Vi har paraplyer med logo i mange størrelser - fra små taskeparaplyer og helt op til 32”, så dit logo eller budskab kan pryde bybilledet i regnvejret.En paraply med logo | Reklame i regnen


En paraply med logo en smart og stilfuld måde, at øge opmærksomheden på din virksomhed. De fleste vil nok være enige i, at det danske vejr kan være noget så ustadigt, og en paraply er derfor uundværlig i hverdagen. Paraplyer med logo er derfor oplagte at benytte som en reklamegave, der kan deles ud både til kunder og medarbejdere. De vil med sikkerhed sætte stor pris på gestussen, og tænke på dig og din virksomhed, når regnen sætter ind. Paraplyer med logo vil ikke blot skabe begejstring blandt dine kunder og medarbejdere, men også øge opmærksomheden på dit logo eller budskab.


 


Pryd bybilledet med paraplyer med dit logo


Når logoparaplyerne slås op i regnvejret, vil mange andre lægge mærke til dem, og på denne måde blive bekendte med dit logo eller budskab. Du kan herved præge bybilledet, når det regner ved at benytte paraplyer med logo som levende reklamer for din virksomhed. En paraply med logo er derfor en fantastisk måde at øge opmærksomheden på din virksomhed, og vil med sikkerhed blive værdsat, når de slås op og giver læ til dine kunder og medarbejdere. Gå på opdagelse i vores store sortiment af paraplyer med tryk, og find den rette model og stil for dig og din virksomhed.


 


Et stort udvalg af logoparaplyer hos New Image


Her hos New Image har vi sammensat et stort udvalg af forskellige slags paraplyer med logo, så du kan finde det rette match for dig og din virksomhed. Vi har paraplyer med logo i små størrelser, så de let kan tages med på farten og komme ned i en taske, og større paraplyer, man kan rykke sammen under, når det siler ned med regn. Der findes mange forskellige paraplyer, og hos New Image har vi flere forskellige størrelser af paraplyer med logo, heriblandt:


 


21 Tommer paraplyer


23 Tommer paraplyer


25 Tommer paraplyer


27 Tommer paraplyer


30 Tommer paraplyer


32 Tommer paraplyer


Taskeparaplyer


 


Vælg den rette paraply med logo


Der er flere ting du med fordel kan overveje før du bestiller dine paraplyer med logo. Som før nævnt, er det altid en god idé at se på de forskellige størrelser, og hvad du ønsker at dele ud til eksempelvis dine kunder og medarbejdere. Skal det være en taskeparaply, som er lille og kan haves med overalt? Eller har I måske brug for at have paraplyer med logo på arbejdspladsen, som dine medarbejdere kan tage med dem ud på kundebesøg eller rende ærinder? Vi har også paraplyer med logo med forskellige funktioner, hvor du kan vælge mellem en klassisk model eller en paraply med automatisk åbne- og lukkefunktion. Materialevalg er selvfølgelig også en faktor, og hos New Image får du paraplyer med logo i bedste kvalitet! Mange af vores paraplyer med tryk findes herudover i flere forskellige farver inden for hver model. Dette gør det lettere at finde den helt rigtige farve til dine paraplyer, så dit logo kommer til at fremstå allerbedst. Du kan finde mere om farvemulighederne for alle vores paraplyer med logo i deres beskrivelser.


 


Bestilling af paraplyer med logo

Når du har valgt den rette paraply med logo for din virksomhed, kan du få dem leveret indenfor 2 uger. Har du behov for at få dem leveret hurtigere, kan vi producere dem som ekspres, og her vil du modtage dem inden for cirka en uge. Du kan bestille paraplyer med logo fra New Image helt ned til 36 stk. som minimum.


 


Her kan du se alle vores reklameartikler med logo.