Her finder du vores store udvalg af logostrik med knapper. Strik med knapper er perfekte som eksempelvis firmatøj, da de passer til stort set alt, og er lette at tage af eller på alt efter temperaturen. Gå på opdagelse i vores store sortiment, og find den helt rette cardigan med logo for din virksomhed.Logostrik med knapper som firmatøj


I kan med fordel vælge at benytte jer af strik med knapper som jeres nye firmatøj med logo. Cardigans med logo er perfekte at have med sig rundt omkring både i de koldere og varmere måneder, da de er lette at smide over skulderen, hvis det bliver køligt. Strik med knapper passer desuden til stort set alt, og ved at få jeres virksomheds logo på, får I et professionelt og stilrent udtryk.


 


Vælg den rette cardigan med logo


Hos New Image har vi logostrik med knapper i flere forskellige pasformer og farver. Det er altid en god idé at involvere jeres medarbejdere i beslutningen om eksempelvis pasform på jeres firmatøj. På denne måde sikrer I, at de vil føle sig godt tilpas i deres nye strik med knapper. Gå på opdagelse i vores sortiment, og find den rette cardigan med logo for jeres virksomhed lige her hos New Image.


 


Her kan i se hele vores sortiment af strik med logo.