Sikkerhedsveste med logo


En sikkerhedsvest bruges til at blive set i mørket eller for at sikre medarbejderne bliver set. 


Hvis i leder efter veste til sportsaktiviteter, har vi også et mindre sortiment – primært med løbeveste. Sortimentet består af overtræksveste og løbeveste som kan ses i mørket og være komfortable.


 


Logo på Veste


Vi har nøje udvalgt en leverandør, så det er overskueligt for jerr. Vi står inde for brandet, da de har mange års erfaring og bruges af mange virksomheder. Vores leverandører af logo på sikkerhedsveste er:


• ID


Ved at have denne leverandør sikre vi, at i kan vælge både den funktion i ønsker, den pasform i ønsker og til sidst den farve i ønsker.


 


Professionel service – 28 års erfaring med logo på blandt andet veste


Vi har mange års erfaring og ved derfor ofte hvad du leder efter og hvilket slags tryk der er nødvendigt for netop jeres krav og behov. Det er muligt at få trykt eller broderet jeres logo på bryst, ryg og i nakke. Dette er helt op til jer – hvad i synes matcher jeres medarbejdere og brand. Standardleveringstiden for veste med logo er, som oftest 14 dage fra den endelige ordreafgivelse af jer. Vi håber i fandt hvad i søgte. Hvis i har nogle spørgsmål eller er i tvivl om noget, så kontakt os endelig.


Her kan i se hele vores sortiment af profilbeklædning med logo.