Her finder du massere af forskellige slikposer med tryk, der indeholder alt hvad slikhjertet begærer! Vi har samlet et stort udvalg af slikposer med tryk, så du kan finde både den helt rette indpakning til dit logo eller budskab, men også fylde denne med din og dine kunder og medarbejderes yndlingsvarianter.Slikposer med logo spreder glæde


Slikposer med logo giver dig mulighed for at glæde at alle har en sød tand, og dermed kan du og dit firma kan sætte et smil på de flestes læber. Slikposer med logo er helt sikkert en elegant, sød og betænksom reklame. Slik af god kvalitet, der fyldes i små poser, vil imponere mange omkring din virksomhed - medarbejdere, kunder, samarbejdspartnere eller blot venner og familie.


 


Slikposer med tryk kan bruges alle steder


Alle elsker slik, og derfor er slikposer med tryk ideelle til at promovere dit firma eller budskab ved enhver lejlighed. Del dem ud til messer, møder, konferencer eller brug dem blot til at forsøde hverdagen på jeres arbejdsplads. Med slikposer med logo sætter du dit firma i forbindelse med professionalitet og forberedelse ned til mindste detalje, hvilket med garanti vil blive værdsat af både nuværende og nye kunder. Slikposer med tryk er en sjov reklame, der vil være med til at dit firma bliver husket. Hvor end du deler dem ud, vil de tiltrække en masse positiv opmærksomhed fra både unge som gamle.


 


Det er kun fantasien der sætter grænser for din slikpose med tryk


Der er mange former for reklame og reklameslik, men en slikpose med tryk, er nok den mest personlige form. Hos New Image har vi et bredt udvalg af logoslikposer, hvor det kun er dig og din virksomhed der sætter grænser for hvordan den skal se ud, og hvad der skal være i. Der er mulighed for at vælge store og små poser, slikposer i mange farver og flere forskellige former. Med så mange valgmuligheder, kan du lave netop den slikpose der passer til dig og din virksomheds behov. Om din slikpose skal være fyldt med bolsjer, vingummibamser, tyggegummi, mentos, Jelly Beans, lakrids eller noget helt syvende, har du mulighed for at gøre din slikpose helt unik. Her kan du se hele vores sortiment af logoslik.


 


Her kan du se hele vores sortiment af logoslik.