Her finder du hele vores sortiment af forskellige typer krus med tryk. Krus med tryk er fantastiske at dele ud som eksempelvis reklamegaver til kunder eller samarbejdspartnere, men også ideelle at have ved hånden på kontoret, så du og dine medarbejdere kan hælde frisk kaffe op i løbet af arbejdsdagen.Hvad er fordelene ved krus med tryk?


Rigtig mange firmaer benytter sig af krus med tryk, og det er der adskillige rigtig gode grunde til! Det er blandt andet en fantastisk måde at øge opmærksomheden på din virksomhed. Et logokrus vil nemlig helt sikkert fange en masse blikke, da det både er en personlig og hyggelig reklame. Krus med tryk er en finurlig reklamegave, der med garanti vil skabe glæde blandt dine medarbejdere og kunder, der vil synes, at det er sjovere at drikke te, kaffe eller blot vand af et krus med logo eller tryk. Du kan med fordel vælge at have en masse krus med din virksomheds logo stående på arbejdspladsen, så dine medarbejdere kan bruge dem i hverdagen. Et krus med logo er ikke blot utrolig praktisk at have i hverdagen, men er også en måde at øge opmærksomheden omkring din virksomhed eller dit budskab. Når et krus med tryk tages i brug, vil andre også kunne lægge mærke til det, og herved blive bekendt med dit logo eller budskab. På denne måde vil folk huske din virksomhed, og kan potentielt blive til nye kunder eller samarbejdspartnere. Du vil med sikkerhed selv opdage mange flere fordele ved dine krus med tryk, når du tager dem i brug eller deler dem ud blandt kunder og medarbejdere. Gå på opdagelse i vores mange logokrus, og find den helt rette style og farve til din virksomhed.


 


Et stort udvalg af krus med tryk | New Image


Hos New Image har vi sammensat et bredt udvalg af mange forskellige logokrus. På denne måde har du de bedste forudsætninger for at finde det rette krus med logo for dig og din virksomhed. Mange af vores krus med logo kommer i flere forskellige farver, og du kan derfor let vælge den farve, der får dit logo eller budskab til at tage sig bedst ud. Du kan se alle farvemuligheder for de enkelte krus med tryk i deres beskrivelser. Vi har selvfølgelig også krus med tryk i mange størrelser, former og materialer, så du kan vælge den style, der vil få din morgenkaffe til lige at være en lille smule bedre. Giv en personlig reklamegave til dine kunder eller medarbejdere, og sæt præg på kontorlandskabet med krus med din virksomheds unikke logo eller budskab.


 


Billigt og praktisk | Krus med tryk


Udover at krus med logo er en skøn og personlig reklamegave, som de fleste har brug for i hverdagen, er det også en økonomisk god måde at reklamere for virksomheder på. Krus med tryk er derfor også at finde på de fleste kontorer, og er populære at dele ud til eksempelvis messer. Hos New Image har vi krus med tryk i mange forskellige materialer og prisklasser, så du kan få den rette style til dine behov, og til den rigtige pris. Du kan læse meget mere om hvilke typer af tryk vi tilbyder på de forskellige krus i deres beskrivelser. Få dine helt egne personlige krus med tryk af din virksomheds unikke logo eller budskab lige her hos New Image.


 


Her kan du se hele vores sortiment af drikkevarer med logo.