Her ser du vores udvalg af kontorartikler med logo.Kontorartikler med logo – prikken over i’et til arbejdspladsen


Hvad er et kontorbord uden kontorartikler? Et bord, og det er langt mere end det. Det er et arbejdsområde hvor høj koncentration og fokus er konstant. Her kan det være nemt være frustrerende ikke at have praktiske kontorartikler som en lommeregner, notesbog eller bare en simpel kortholder. Her på newimage.dk har vi et kæmpe udvalg af forskellige kontorartikler, så din arbejdsplads er perfekt.


 


Hvilke kontorartikler har vi?


Vores liste af kontorartikler er stor, men ikke for stor så den er uoverskuelig. Bare lige de vigtigste og mest praktiske sager. Vi har:


Mousepad


Stickynotes


Kortholder


Portfolio


Skrivebords tilbehør


Skriveblokke


Notebook


Lommeregner


Udover det har vi et stort udvalg af forskellige farver:
Blandt andet blå, rød, hvid, sort, lime, orange og mange flere. Vores artikler findes i et kæmpe udvalg af farver og størrelser, så du er sikker på at få noget du kan bruge. Samtidigt kan du få trykt logo på langt de fleste af vores produkter, det viser omtanke og professionalitet overfor både dine kunder og dine kollegaer. Og hvad er et kontor uden kontorartikler? Det er essentielt at have f.eks. skriveblokke i en travl arbejdsdag, da der skal nås en masse ting, men ikke altid kan huske dem alle sammen.


 


Vi har svaret på dine bønner


Så hvad venter du på? Vi har et kæmpestort udvalg, så du kommer ikke til mangle noget… overhovedet! Alle vores kontorartikler er brugbare, og med et logo på også, er du på vej til en succesfuld virksomhed. Vi fører også kvalitets mærker som: ”Deluxe Accent”, ”Armadillo” og ”Smarti”. Mærker som sikrer dig holdbarhed, som også viser omtanke omkring din virksomhed. Udover det, viser du også at du ikke er ligeglad, men også viser at for at en travl arbejdsdag simpelthen har brug for praktiske kontorartikler.

Her kan du se hele vores sortiment af reklameartikler med logo.