Her finder du vores udvalg af forskellige pennesæt med logo, der alle vil være fantastiske som eksempelvis firmagaver. Pennesæt med logo er en betænksom måde at vise sine kunder eller medarbejdere, at man værdsætter dem og deres arbejde for eller med din virksomhed. Gå på opdagelse i vores pennesæt med logo, og find den type, der på bedste vis vil komplimentere dit unikke logo eller budskab.Pennesæt med logo | En gestus du vil blive husket for


Pennesæt med logo kan være en betænksom måde at minde dine kunder eller medarbejdere om, at du værdsætter dem og deres daglige indsats. Pennesæt med logo er en personlig reklamegave, der med sikkerhed vil blive værdsat af hvem end, der måtte modtage dem!


 


Pennesæt med logo fra New Image


Hos New Image har du mulighed for at personliggøre dine pennesæt ved at sætte din virksomheds unikke budskab eller logo på. Gestussen vil gøre indtryk på modtageren, og de vil herudover blive mindet om din virksomhed hver gang de tager pennesættet med logo i brug. Gå på opdagelse i vores pennesæt med logo, og find den rette stil til dig og din virksomhed.


 


Her kan du se hele vores sortiment af kuglepenne med logo.