Her finder du vores udvalg af festlige lækkerier, der er perfekte at dele ud, når året går på held. Forkæl dine kunder og medarbejdere med en betænksom firmagave i form af nytårsinspireret logoslik fra New Image.En festlig start på det nye år | Logoslik med nytårstema


Når året går på held, kan du med fordel vælge at uddele en lille firmagave til dine medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere for at takke dem for et godt år. Logoslik med nytårstema er en god og betænksom gave, der med sikkerhed vil frembringe mange smil. Med logoslik med nytårstema kan du vise de mennesker, der gør en forskel for dig og din virksomhed, at du sætter stor pris på deres indsats og samarbejde i løbet af året der er gået.


 


Logoslik med nytårstema fra New Image


Vi har sammensat et fantastisk udvalg af forskellige typer nytårsinspireret logoslik, så du kan finde lige netop den type, der passer bedst til din virksomhed. Du kan helt selv vælge, om dit logo eller budskab skal pryde en stor boks med flødekarameller, en nytårsknallert med luksuschokolade eller noget helt andet.


Fandt du, hvad du søgte? Se også hele vores udvalg af julekalendere med logo.


 


Her kan du se hele vores sortiment af logoslik.