T-shirts med logo på rigtig mange forskellige måder.T-shirts med logo – simpel markedsføring, som virker


Klæd jeres medarbejdere på med en T-shirt med firmaets logo og opnå en styrket profil. T-shirts med logo er en klassisk og simpel markedsføring, men erfaring viser at det stadig er det der virker. Ved at have jeres medarbejdere klædt i T-shirts med firmaets logo bliver i markedsført i både dagligdagen, til events, møder, messer og store arrangementer. Dette virker professionelt ud ad til. At medarbejderne bær firmaets logo er ofte tegn på trivsel og at de, som medarbejdere stå inde for deres arbejdsplads og er stolte af, at være en del af det fællesskab. New Image har et af Danmarks største udvalg af T-shirts med tryk til virksomheder, klubber eller grupper. Vi har derfor valgt, at gøre det mere overskueligt for jer at dele sortimentet op i følgende kategorier.


Billige T-shirts med logo


T-shirts med logo


Eksklusive T-shirts med logo


Disse kategorier gør det nemmere for jer, at overskue sortimentet og finde netop det i ønsker. Om det er billige T-shirts, almindelige T-shirts eller mere eksklusive T-shirts.


 


Bredt sortiment i T-shirts med tryk til både mænd og kvinder


New Image tilbyder over 50 forskellige modeller T-shirts i enten bomuld, bomuld/polyester eller med elastan/stræk i materialet. Vi har derudover nøje udvalgt de helt rigtige leverandører, til at producere T-shirtsene. Disse brands er følgende:


• ID


• Tee Jays


New Image står inde for disse brands, da de har mange års erfaring og har et bredt sortiment der opfylder de flestes ønsker. Vi har T-shirts modeller, hvor i kan vælge mellem mere end 30 forskellige farver. Derfor burde der være rig mulighed for, at finde netop den farve i ønsker, som vi kan påtrykke logoet på. Hvad enten det skal være med 1-4 farvet tryk, digitaltryk, puftryk, reflextryk eller andre trykformer.


 


Tryktyper til T-shirts med 28 års erfaring


Vi kan trykke med transfer eller direkte tryk. På de store oplag på T-shirts bruger vi direkte tryk, som både er billigt og har en god holdbarhed. Dette tryk kan vi trykke i rigtig mange farver. På de lidt mindre oplag bruger vi transfer tryk, som bliver varmet direkte på T-shirtsen med en varmepresser. Er trykket med mange farvenuancer eller med farveforløb, bruger vi ofte digital transfer, som gengiver logoet helt fantastisk, men som også er en dyrere proces. Udover dette kan vi også trykke pufftryk og reflextryk i forskellige former.


T-shirts med logo – levering ca. 10-14 dage Vores normale leveringstid på T-shirts med tryk er ca. 10-14 dage, men er i presset kan vi trykke helt ned på 2-3 dage. Du kan nemt udregne din færdige pris ved, at indtaste det antal T-shirts du ønsker og derefter vælge det eller de logoer du ønsker. Til sidst udregnes den færdige pris på netop dine T-shirts med logo.


Her kan du se hele vores sortiment af profilbeklædning med logo.