Her finder du hele vores sortiment af forskellige t-shirts med tryk. T-shirts med logo er en klassiker indenfor markedsføring - og med god grund! En t shirt med logo, vil blive set af mange mennesker, når den bruges, og sender derudover et signal til andre om, at I som virksomhed er et team. Gå på opdagelse i vores mange forskellige t-shirts med logo, og find den rette style og farve for din virksomhed.T-shirts med logo | Simpel og effektiv markedsføring


Klæd jeres medarbejdere på med i t-shirt med firmaets logo, og opnå en styrket profil. T-shirts med logo er en klassisk og simpel måde at markedsføre sin virksomhed på, og er netop anvendt så meget fordi det bare virker. Ved at have jeres medarbejdere klædt i t-shirts med firmaets logo, bliver I markedsført i både dagligdagen, til events, møder, messer og store arrangementer. På denne vis vil I fremstå professionelt ud ad til, og man er ikke i tvivl om, at I i jeres virksomhed er et team. New Image har et af Danmarks største udvalg af t-shirts med tryk til virksomheder, klubber eller grupper. Vi har derfor valgt at gøre det mere overskueligt for jer at dele sortimentet op i følgende kategorier.


 


T-shirts med logo


Eksklusive T-shirts med logo


 


Disse kategorier gør det nemmere for jer at overskue sortimentet og finde netop det i ønsker. Om det er billige t-shirts, almindelige t-shirts eller mere eksklusive t-shirts med logo.


 


Bredt sortiment af t-shirts med tryk til både mænd og kvinder


Hos New Image kan vi tilbyde over 50 forskellige modeller af t-shirts med logo i enten almindelig bomuld, 100% økologisk Fairtrade bomuld, bomuld/polyester eller med elastan/stræk i materialet. Mange af vores styles af t-shirts med logo findes herudover i mange forskellige farve, så I let kan vælge den, der passer bedst til jeres unikke logo. Vi har derudover nøje udvalgt de helt rigtige leverandører, til at producere t-shirtsene. Vi fører blandt andet mærker som:


 


• ID


• Tee Jays


• Neutral


 


New Image står inde for disse brands, da de har mange års erfaring og har et bredt sortiment, der opfylder de flestes ønsker. Vi har t-shirt modeller, hvor I kan vælge mellem mere end 30 forskellige farver. Derfor burde der være rig mulighed for at finde netop den farve I ønsker, som vi kan påtrykke logoet på. Hvad enten det skal være med 1-4 farvet tryk, digitaltryk, puftryk, reflextryk eller andre trykformer.


 


Vælg den rette t shirt med logo


Det er altid en god idé at inddrage jeres medarbejdere i beslutningsprocessen, når der skal vælges nyt firmatøj til virksomheden. På denne måde sikrer man, at medarbejderne føler sig hørt, og der er også bedre sandsynlighed for, at de vil føle sig godt tilpas i jeres t-shirts med logo.


 


Tryktyper til t-shirts | 28 års erfaring


Hos New Image kan vi tilbyde tryk med transfer eller direkte tryk. På de store oplag på T-shirts bruger vi direkte tryk, som både er billigt og har en god holdbarhed. Denne form for tryk kan vi tilbyde i rigtig mange farver. På de lidt mindre oplag bruger vi transfertryk, som bliver varmet direkte på t-shirten med en varmepresser. Er trykket med mange farvenuancer eller med farveforløb, bruger vi ofte digital transfer, hvilket gengiver logoet helt fantastisk, men også er en dyrere proces. Udover dette kan vi trykke pufftryk og reflextryk i forskellige former.


 


Levering af dine t-shirts med tryk

Når du bestiller t-shirts med logo, kan du forvente en leveringstid på ca. 10-14 dage. Vores normale leveringstid på t-shirts med tryk er ca. 10-14 dage, men skal I bruge dem som ekspress, kan vi trykke helt ned på 2-3 dage. Du kan nemt udregne din færdige pris ved at indtaste det antal t-shirts du ønsker, og derefter vælge det eller de logoer du ønsker. Til sidst udregnes den færdige pris på netop dine t-shirts med logo.


Her kan du se hele vores sortiment af profilbeklædning med logo.