Her finder du vores udvalg af forskellige USB’er med logo. Hos New Image kan vi tilbyde USB med logo til knivskarpe priser, og herudover får du hurtig levering uden ekstra omkostninger. Vores USB med logo bliver produceret på 21-28 dage fra korrektur er godkendt.USB med logo | Tag vigtig information med dig i lommen


Små USB med logo er helt vildt praktiske, da de kan opbevare stort set alt hvad du ønsker. På en USB med tryk kan du både have plads til musik, billeder, dokumenter og meget mere. Deres lille og kompakte størrelse gør dem lette at have med på farten, i skuffen, eller bare på kontorbordet. USB-stik fylder meget lidt, hvilket er en essentiel egenskab at have på et kontorbord fyldt med andre kontorartikler.


 


USB med logo er nem og hurtig reklame


USB med logo er en oplagt reklamemulighed for din virksomhed. Vi lever i en tid hvor elektronik og computere bliver hurtigere, bedre og en større og større del af vores hverdag. Derfor er USB’en også en fantastisk praktisk vare, da du eksempelvis kan have vigtig information ved hånden, og let tage den fra én computer til en anden. Hos New Image har vi mange forskellige USB med tryk, og i vores udvalg vil du finde USB med forskellig lagringsplads. Vi har USB med logo i:


 


• 2 GB


 


• 4 GB


 


• 8 GB


 


Vores USB med logo findes herudover i mange forskellige farver, så du let kan vælge den, der vil passe bedst til din virksomheds logo.


 


Hvorfor er USB med tryk praktisk?


At være i stand til at have filer på et lillebitte drev, som kan ligges ned i lommen, er praktisk i mange situationer. Hvis du eksempelvis skal printe nogle dokumenter ud, kan du bare smide filerne ned på USB’en derhjemme, og så printe den ud på arbejdet. At være i stand til at medbringe filer uden at have en tung computer med, er en smart løsning i hverdagen.


 


Her kan du se hele vores sortiment af USB & powerbank med logo.