Her finder I vores udvalg af løbeshorts med mulighed for at trykke jeres unikke logo på. Hos New Image har vi samlet en lang række kendte brands, og kan derfor blandt andet tilbyde FUSION løbeshorts med logo til jeres virksomhed eller næste sportsevent. Gå på opdagelse i vores sortiment, og find den rette style af løbeshorts med tryk for jeres behov lige her hos New Image.Løbeshorts med logo | Aktiv reklame


Hos New Image har vi mange års erfaring med logo på sportstøj, og kan derfor tilbyde både produkter i fantastisk kvalitet, og kyndig vejledning og rådgivning, når I bestiller. Løbeshorts med logo kan være en smart og effektiv måde at fremme et aktivt budskab, og samtidig sprede budskabet om jeres virksomhed eller forening. Vi har sammensat et stort udvalg af løbeshorts med tryk, og kan derfor tilbyde mange styles, pasformer og brands. En af de mest populære produkter er eksempelvis vores FUSION løbeshorts, som vi selvfølgelig også kan sætte logo på.


 


Logo på løbeshorts til store løbeevents


Hos New Image har vi leveret rigtig meget løbetøj gennem årene, og heriblandt løbeshorts til den årlige DHL Stafet. Med en så stor begivenhed som erfaring, er vi altid fokuserede. Vi giver den bedst mulige service med det bedst mulige output i forbindelse med disse events. Medarbejderne skal repræsentere firmaet på en professionel og eksklusiv måde, og løbeshorts med jeres logo er en ideel måde at gøre dette på. Vi går meget op i holdbarheden af logoet på shortsene, og derfor skal trykkene kunne strækkes minimum 50 %. Dette er fordi elasticiteten af sportstøj er meget højere end almindeligt tøj. Derudover trykker vi med klare pantonefarver eller vi kan trykke med digitaltryk.


 


Her kan i se hele vores sortiment af løbetøj med logo.