Her finder du vores udvalg af forskellige multitools med logo. Multitools med logo er en anderledes måde at reklamere for virksomheder, og er altid godt at have ved hånden. Giv dine kunder og medarbejdere en praktisk reklamegave, eller gør multitools med logo til en del af en gavepose på din næste messe.Multitools med logo | Et godt reklameværktøj


Multitools med logo er en anderledes og sjov måde at fremme sin virksomheds logo eller budskab på. Små ting i hverdagen kan hurtigt gå i stykker, og med et multitool med logo ved hånden vil du selv kunne fikse en del af dem. Du kan med fordel bruge multitools med logo som eksempelvis reklamegaver til kunder og medarbejdere, eller dele dem ud til messer og konferencer.


 


Multitools med logo fra New Image


Vi har sammensat et udvalg af multitools i forskellige farver, og med forskellige funktioner. Du kan på denne få den helt rette style og farve, der passer perfekt til din virksomheds logo. Vi har multitools med tang, lygte og mange andre funktioner, så du har det rette udstyr til enhver lejlighed.


 


Her kan du se hele vores sortiment af værktøj med logo