Her finder I vores udvalg af joggingbukser med tryk. Hvem elsker ikke at trække i et par behagelige joggingbukser efter en lang arbejdsdag? Vi har sammensat et stort udvalg af forskellige sweatpants med logo, så alle jeres medarbejdere, holdkammerater eller medlemmer kan iklæde sig de skønneste joggingbukser med jeres unikke logo.Sweatpants med tryk fra New Image


Er I på udkig efter joggingbukser, træningsbukser eller bomuldsbukser til medarbejderne eller medlemmerne af klubben? Så er er I kommet til det helt rette sted! Hos New Image har vi et stort udvalg af sweatpants, hvor vi selvfølgelig tilbyder tryk af jeres logo på. Hos New Image har vi et samlet de bedst brands, der er kendte for deres produkter i topkvalitet. På denne måde kan vi tilbyde sweatpants med tryk i den bedste kvalitet, og til knivskarpe priser. I vores udvalg vil I finde mærker som eksempelvis: • Craft • Pitch Stone • Hummel • Image Companiet • Neutral Alle vores sweatpants med tryk er selvfølgelig udvalgt, så det er jeres virksomheds logo, der vil være i fokus. Eventuelle brandmærker er diskrete, så det er jeres budskab og logo, der er skinner igennem på joggingbukserne.


 


Joggingbukser med tryk | Afslappet reklame


Joggingbukser med logo er ideelle at iklæde sig til alt fra sportsevents til en fredag aften på sofaen i hjemmet. De er altid behagelige at have på, og er en afslappende reklame for jeres klub, hold eller virksomhed. Vi har mange års erfaring inden for profilbeklædning med logo, tryk og broderi. Derfor er I i gode hænder, og vi vil guide jer til den helt rigtige løsning for jeres virksomhed med det mest professionelle look. Hvis I har spørgsmål til sortiment eller andet, må I endelig kontakte os. Vi er her for at hjælpe jer fra start til slut, så I ender med de helt rette sweatpants og logo til jeres virksomhed.


 


Her kan i se hele vores sortiment af profilbeklædning med logo.