Sweatpants eller fritidsbukser med tryk – overskueligt sortiment


Er i på udkig efter joggingbukser, træningsbukser eller bomuldsbukser til medarbejderne eller medlemmerne af klubben? Så er er i kommet det rette sted. Vi broderer eller trykker jeres logo på.


Vi har valgt, at gøre det mere overskueligt for jeg, at finde netop det i kunne tænke jer. Tryk på joggingbukser – skaber fællesskab og holdånd Følelsen af, at være en del af et team og samarbejde, som et hold gør, at de enkelte individer knytter bånd – om det er på arbejdspladsen eller i den lokale klub, man er medlem af. Fællesskab og holdånd skaber gode resultater, hvilket gør at mange forhåbentlig vil opnå deres mål.


Vi har valgt følgende varemærker til, at repræsentere vores sortiment af joggingbukser med logo:


• Craft


• Pitch Stone


• Hummel


• Image Companiet


Disse varemærker er velkendte i manges ører. Derudover er disse varemærker gode til, at producere en vare hvor det vil være jeres logo og print, der vil komme i fokus og ikke buksemærket. Det er vigtigt, at det er jer der er i fokus og ikke dem.


 


Joggingbukser eller fritidsbukser er en afslappende reklame


Joggingbukser kan bruges til sportsevents, i hjemmet osv. De er altid behagelige, at have på og er en afslappende reklame for jeres klub, hold eller virksomhed.


Vi har mange års erfaring inden for profilbeklædning med logo, tryk og broderi. Derfor er i, i gode hænder og vi vil guide jer til den helt rigtige løsning for jer, med det mest professionelle look.


Hvis i har spørgsmål til sortiment eller andet, må i endelig kontakte os. Vi er her for at hjælpe jer med, at finde netop det i leder efter.


Her kan i se hele vores sortiment af profilbeklædning med logo.