Her finder du alle vores tasker med logo fra mange kendte mærker. Hos New Image finder du blandt andet sportstasker, laptop tasker, rygsække med logo, muleposer med tryk, køletasker og dokumenttasker. Gå på opdagelse i vores store udvalg af tasker med logo, og find den rette stil til dig og din virksomhed.Gør indtryk | Tasker med logo i høj kvalitet


Køb tasker med logo til meget attraktive priser lige her hos New Image. Logotasker giver et godt indtryk til dine kunder, samarbejdspartnere eller medarbejdere. Der er utrolig mange fordele ved, som virksomhed, at benytte sig af tasker med logo. Det er en rigtig god måde at få reklameret for dit firma/ din forening, da tasken bliver bragt rundt omkring, og folk begynder at lægge mærke til dit unikke budskab eller logo. Dit budskab eller logo bliver på denne vis taget med rundt i bybilledet, når taskerne med logo benyttes. Herudover er tasker med tryk en skøn reklamegave, som let kan deles ud til de mennesker, der gør en forskel for dig og din virksomhed. Gå på opdagelse i vores store udvalg af forskellige tasker med logo, og find den helt rette style for dig og din virksomhed.


 


Mange forskellige logotasker hos New Image


Det er altid en fantastisk idé at benytte sig af tasker med logo, og hos New Image har vi mange forskellige mærker som blandt andet The North Face, Hummel, Craft og mange flere. Vores logotasker findes i mange forskellige prisklasser og farver, så du let kan finde de rette tasker med logo, der passer perfekt til din virksomheds image, og omstændighederne du skal bruge dem til. Du kan se meget mere om de enkelte tasker, og mulighederne for tryk eller logo i deres beskrivelser.


Hos New Image har vi et bredt sortiment af logotasker heriblandt:


 


Weekendtasker med logo


Punge med logo


Sportstasker med logo


Laptoptasker med logo


Rygsække med logo


Muleposer med tryk


Køletasker med logo


Dokumenttasker med logo


Trolley med logo


Diverse tasker med logo


 


Mange fordele | Tasker med logo


Tasker med logo kan være utrolig vigtige både for dig og dit firma/ din forening, da det er et fantastisk redskab til at øge opmærksomheden på dit budskab eller logo. Tasker med logo kan benyttes i rigtig mange sammenhænge, og du kan blandt andet have dem med rundt til messer, udflugter, eller bare gå med den på vej til arbejde, hvor der er en masse mennesker. Når de først har set tasken med dit logo på, bliver det i deres hukommelse, og det er mere sandsynligt at de bevidst eller ubevidst vil huske dit logo eller budskab. Dette er uvurderligt for virksomheder, da man på denne vis kan nå ud til potentielle nye kunder og samarbejdspartnere. Hvis de ser dit firma/ din forening på nettet eller andre steder, husker de tilbage på da de så tasken, og det får dem til at føle at de kender mærket. Tasker med tryk er herudover en god måde at forkæle dine kunder og medarbejdere lidt på. Tasker med logo kan være en betænksom firmagave, som med sikkerhed vil blive værdsat. Hos New Image kan du finde tasker med logo til alle formål, så vi har det rette produkt uanset om du leder efter en smart computertaske med logo, muleposer med tryk til din næste messe eller køletasker med logo, som dine medarbejder kan tage med dem ud i sommerdanmark.


 


Her kan du se hele vores sortiment af reklameartikler med logo.