Her finder du vores udvalg af paraplyer med logo i 23 tommer. Paraplyer med logo er en klassisk måde at øge opmærksomheden på virksomheder, og herudover en utrolig praktiske som eksempelvis reklamegaver. En paraply med tryk i 23 tommer kan redde både dig og dine kunder og medarbejdere, når regnen sætter ind, og samtidig gøre andre opmærksomme på dit budskab eller logo.Paraply med logo i 23 tommer | Reklame med stil


Paraplyer med logo er en stilfuld måde at reklamere for virksomheder på. Når paraplyen slås op, vil flere mennesker kunne lægge mærke til det unikke logo eller budskab fra din virksomhed. Paraplyer med logo i 23 tommer kan med fordel benyttes som eksempelvis reklamegaver, og deles ud til kunder og medarbejdere. Gå på opdagelse i vores sortiment af forskellige paraplyer med logo i 23 tommer, og find den rette style for dig og din virksomhed.


 


Et stort udvalg af logoparaplyer i 23 tommer hos New Image


Hos New Image har vi mange forskellige paraplyer med logo i størrelsen 23 tommer. Blandt vores udvalg vil du eksempelvis finde en logoparaply med lygte i bunden, sammenklappelige paraplyer eller en paraply med logo i et helt klassisk design. Mange af vores paraplyer med tryk findes herudover i flere forskellige farver indenfor hver style, og som passer perfekt til din virksomheds logo.


 


Her kan du se hele vores sortiment af paraplyer med logo.