Her finder du vores udvalg af forskellige kuglepenne med USB-stik. USB-kuglepenne med logo er fantastiske som redskab i hverdagen, da de både kan benyttes til at skrive vigtige notater ned til møder, og lagre information, som du kan have med rundt. Gå på opdagelse i vores udvalg af USB-kuglepenne med logo, og giv dine kunder og medarbejdere en sjov og praktisk reklamegave.USB-kuglepenne med logo | Reklame med mange funktioner


USB-kuglepenne med logo er den kontorartikel, du ikke vidste, at I havde brug for i din virksomhed. En USB-kuglepen med logo kan benyttes både til at skrive noter ned, men kan herudover også gemme vigtig information. Du får derfor ikke bare ét produkt, men to funktioner samlet i én kuglepen. USB-kuglepenne med logo kan både benyttes som eksempelvis reklamegaver til kunder og medarbejdere eller deles ud på messer eller til andre events.


 


Mange muligheder hos New Image | USB-kulgepen med logo


Mange af vores USB-kulgpenne findes i flere forskellige farver inden for hver model, og du har derfor mulighed for at vælge den helt rette style til din virksomheds logo eller budskab. Gør indtryk på både din arbejdsplads, kunder og samarbejdspartnere med en unik reklameartikel med logo fra New Image.


 


Her kan du se hele vores sortiment af USB & powerbank med logo.