Her finder hele vores udvalg af hovedtelefoner med logo. Hovedtelefoner med logo kan gøre hverdagen lidt sjovere. Hvis man skal med det offentlige en tidlig morgen kan man slappe af med en lydbog, eller man kan høre sin yndlingsplayliste på vej ned og handle. Få din virksomheds logo eller budskab på høretelefoner, og gør hverdagen lidt sjovere mens du reklamerer.Høretelefoner med logo | God lyd i hverdagen


I dag har vi mulighed for at tage vores yndlingsmusik og favoritbøger med os i ørene, når vi er på farten. Så hvorfor ikke opgradere lydoplevelsen for dine kunder og medarbejdere? Høretelefoner med logo kan benyttes som eksempelvis firmagaver til dine medarbejdere, eller reklamegaver til dine kunder. De vil med sikkerhed være taknemmelige for et par høretelefoner med logo, og tænke på din virksomhed, når de tager en playliste eller lydbog i ørene.


 


Din virksomheds logo i bybilledet | Høretelefoner med tryk


Når du tager dine høretelefoner med dig i toget eller rundt i byen, vil din virksomheds logo ligeledes komme med dig rundt. Andre mennesker har mulighed for at lægge mærke til dine høretelefoner med logo, og bliver på denne måde bekendte med din virksomhed.


 


Her kan du se hele vores sortiment af lydartikler med logo.