Her finder du vores udvalg af antistress bolde med logo. Antistress bolde med logo er en betænksom giveaway, der med fordel kan gøres til en del af din næste goodiebag.

Der er ingen produkter i den valgte kategori 


Antistress bolde med logo | Klem frustrationerne væk!


I en hverdag fyldt med opgaver, kan det ofte føles som om der ikke er tid nok. Det fører ofte til frustrationer og angst. Her hos Newimage.dk kan du finde antistress bolde til fine priser - Hjerteformede, fodbolde eller bare helt normale, med dit logo på! Vi har et udvalg af forskellige farver. Bolden kan kastes, klemmes og spilles med. En perfekt giveaway-gave!


 


Hvorfor er det godt at sidde med en antistress bold?


At mindske stress er super sundt for kroppen, da mindre stress giver bedre søvn, stærkere immunforsvar og generelt bare en følelse af at have det godt. Når du klemmer på stressbolden, aktiverer du nogle muskler i din hånd; når du giver slip, lader du musklerne slappe af. Denne slags øvelse hjælper kroppen med at mindske stress. Stressbolden kan også styrke musklerne i dine hænder, som er rigtig godt hvis man har haft tidligere skader.


 


Stressbolde med tryk er fantastisk reklame


Antitress bolde er meget populære i dag, da de er nemme at tage med i tasken, har en hurtig effekt og kan personaliseres med: * Farver * Former * Tryk & Logo Dette er en fantastisk mulighed for at give din virksomhed mere opmærksomhed, og er meget mere originalt end et visitkort.


Her kan du se hele vores sortiment af giveaways med logo.