Stort udvalg af vognpantmønter med logo

Vognpantmønter – Nøglen til indkøbsvognen


Kender du også det når du skal i supermarkedet og handle, og skal bruge en indkøbsvogn, men du har ingen småpenge? Eller måske skal du betale med den 20’er? Det kan være frustrerende, men her på newimage.dk kan du købe vognpantmønte med dit eget logo på. Super praktisk og nem at have på nøgleringen, som giver dig nøglen til en indkøbsvogn hver eneste indkøbstur. Vognmønten kan nemt tages af og på krogen, men sidder godt fast, så du er sikker på du aldrig mister den.


 


Tænker du på kunden, tænker kunden på dig


Vognmønten er en smart måde at sige til kunden at du vil hjælpe dem med selv de mindste frustrationer, og det sætter sig. Når kunden forbinder dit firma som noget hjælpsomt, er der god chance for at de spørger dig om hjælp næste gang. Indkøbsvogne kræver normalt også 10’ere og 20’ere, men her får du vognpantmønten til under en 5’er pr. stk., så det er bare det værd. Du kan finde vognpantmønterne i forskellige farver, nogle af dem er: • Guld • Sort • Rød • Blå • Pink Leveringstiden er hurtig og prisen er billig, så hvorfor ikke?


 


Men hvorfor vognpantmønter?


Vognpantmønter er i sig selv bare praktiske. Du skal aldrig tænke på at have småpenge på dig, bare for at have en vogn. Pantmønten betyder faktisk at du har en vogn hver eneste gang du skal ud at handle, som er normal rutine for os mennesker. Med vognpantmønten behøver du heller aldrig mere irriterende klingende mønter i lommen. Vognpantmønten kan sættes fast på nøgleringen, så den vil ikke kun reklamere når du handler ind, men også når du skal låse op for f.eks. en dør. Sammen med vores keyhangers passer de perfekt sammen.


Her kan du se hele vores sortiment af giveaways med logo.

Cookies