Kondomer med logo i 100 % de design som du ønsker.

Kondomer med tryk – fræk og sjov giveaway!


Kondomer med tryk er en fantastisk sjov idé som reklame, især hvis dine kunder tilhører den unge målgruppe. At bruge noget som kondomer trækker garanteret på smilebåndet hos dine kunder, og vil helt sikkert blive husket. Idéen er ikke kun original, det er indpakningen også. Kondomerne er pakket ind i et lille etui som sikrer at kondomet ikke går i stykker under udpakningen. Og en kondom med hul i er nok noget af det sidste du vil give dine mulige kunder.


 


Genial giveaway, køb kondomer med logo!


Ligesom mange af vores andre varer, er kondomer en genial giveaway da den stråler originalitet og humor. Du kan gøre det endnu bedre med et sjovt slogan, som ”Godt du kom!”. Lige meget hvad er det helt op til dig. At give kondomer væk sætter også en tanke til modtageren om at du ønsker dem at de skal dyrke sund og beskyttet samleje. På den måde sender du en tanke om at du også tænker på modtageren/kunden personligt.


 


Pakket ind i et unikt etui


Kondomerne er lavet med kvalitet, og pakket ind i et etui. De er både CE-mærket og certificeret med europæiske standarder. Kondomerne kan fås i 4 forskellige farver, og med dit logo på. Etuiet er ikke den normale indpakning, men et sikkert plastic etui som holder kondomet frit fra mulige skader. Og så ser det også lidt specielt ud med den unikke indpakning, som måske gør kunden lidt mere nysgerrig. Kondomet er måske en latterlig reklameartikel, men den er sikker på at fange opmærksomhed, og det skaber en god reklameartikel.


Her kan du se hele vores sortiment af giveaways med logo.