Her ser du vores udvalg fra Kay Bojesen som julegaveide, klassisk & populær gave til personalet.Kay Bojesen som firmajulegave


Et væld af klassiske produkter fra Kaj Bojesen som årets julegave idé falder i alles smag. Det er dansk design er en populær gave til medarbejderne. Træfigurerne er der altid plads til i de danske hjem. Det kan være på kontoret, i stuen eller som pynt i køkkenet. New Image har valgt et mindre sortiment af Kaj Bojesens store udvalg. De har håndplukket de mest kendte klassikere, som en del af julegaveideerne til medarbejderne.


 


Kaj Bojesens eventyrlystne univers


Kay Bojesen der startede firmaet var helt særlig. Han kunne give træet liv i sin udførelse af træ dyr. Trædyrene havde humor, en helt speciel ånd og et unikt glimt i øjet hver især. Kay Bojesen er et charmerende og eventyrlystent univers, som er kendt i Danmark og hele verden. Derfor er Kaj Bojesen en god firmajulegave for medarbejdere.


Hvis du har brug for et større sortiment af firmajulegaver at vælge imellem. Her er hele New Images udvalg af firmajulegaver.