Her ser du vores stort udvalg af firmajulegaverFirmajulegaver – giv en glædelig jul


Julen er den største højtid på året. Det vælger mange firmaer og virksomheder at fejre, ved at forære deres kunder, forretningsforbindelser og ansatte firmajulegaver når året er ved at gå på hæld. Firmajulegaver er ideelle til at afslutte et forhåbentlig godt år og også til at ønske glædelig jul. Medarbejdere og kunder ser sig takket når de fra firmaet modtager en julegave, der viser at de er værdsat. Det skaber en rigtig god og hyggelig stemning i firmaet at forære og modtage firmajulegaver og for mange er det en glædelig tradition. Det er altid dejligt at få gaver, men mange mener, at glæden ved at give er større end at modtage – især hvis gaven falder i god smag. Det er vi her hos NEW IMAGE enige i, derfor gør vi rigtig meget for at hjælpe jer med at finde den rette firmajulegave til det rette budget. Vær på forkant med firmajulegaven inden gaveræset starter, og køb de firmagaver der passer til netop dit firma – inden den travle måned starter. Hos New Image har vi den perfekte mulighed for at du kan give den perfekte gave, der passer med både budget, kreativitet og det samarbejde man værdsætter. ”Julen varer længe – koster mange penge”, men det behøver den ikke. Vælg mellem firmajulegaver i alle prisklasser og som passer netop til dit firmas budget.


For at gøre det nemt og overskueligt for dig har vi blandt andet inddelt firmajulegaverne i forskellige prisniveauer. Dette er gjort, så i nemmere kan finde det prisniveau der matcher dit budget for årets firmajulegaver. Kategorierne er opdelt i følgende prisintervaller:


Gaver fra 1-99   


Gaver fra 100-249 


Gaver fra 250-399 


Gaver fra 400-499 


Gaver fra 500-599


Gaver fra 600< 


 


New Image gør det nemt at give firmajulegaver


Hos New Image kan du få styr på årets firmajulegaver, og vi gør det nemt for dig! Vi er altid klar til at hjælpe og sætter en ære i at guide til at finde den rette firmajulegave. I er altid velkomne til at ringe på 57 67 03 10 eller sende os en mail på: mail@newimage.dk NEW IMAGE har gjort det nemt at få årets firmajulegave i hus. På vores hjemmeside er det enkelt at oprette en firmaprofil – firmaportal, så hver enkel har mulighed for at sidde i ro og mag og bestille den gave der står højest på ønskelisten.


 


Mange muligheder og forskellige former for firmajulegaver


Der findes et hav af forskellige firmajulegaver. Det varierer meget hvilke gaver man har lyst til at glæde sine kunder, forretningsforbindelser eller medarbejdere med. Vi har et kæmpe udvalg af en masse forskellige former for firmajulegaver. Med alt fra lidt sødt til ganen, bruskunst, gavekurve, øl, køkkenmaskiner og meget, meget mere, er der rig mulighed for at give kreative og gode gaver. Vi har gaver i de kendte mærker som Rosendahl, Kay Bojesen, Mette Blomsterberg, Georg Jensen Danmark, Bülow Lakrids og mange flere. Når du hos NEW IMAGE køber årets firmajulegave, sikrer vi altid lave priser. Det er en god ting at overveje at få logo på sine firmajulegaver. Firmajulegaven er for mange en ting der skal gives, men med et logo eller en reklame på bliver der også tid og mulighed for at reklamere for sig selv eller sit firma. Firmajulegaven bliver oftest sat i forbindelse med en dejlig højtid, glædelig jul, påskønnelse og taknemmelighed – og hvem vil ikke have sit logo på netop det? Ved at putte sit logo på firmajulegaven sætter man med det samme og helt automatisk sin virksomhed eller brand i forbindelse med en tid de fleste elsker!


Du kan blandt andet finde vores bredde sortiment af forskellige gaveæsker og pakkeløsninger ved at klikke på de nedstående kategorier:


Gavekurve


Chokolade gaver


Vin og chokoladeæsker


Øl og chokoladeæsker


Øl og vin gaver


Chokolade julekalender


 


Når man skal vælge årets firmajulegave vil man gerne sikre sig den falder i god jord og folk bliver glade for den. Derfor forhandler NEW IMAGE en bred vifte af anerkendte og populære mærker, så chancen for at finde en god gave er større. Følgende brands er nogle af de mest populære, som årets firmajulegave:


A Simple Mess  -  Badeanstalten  -  Bitz  -  Bosch  -  Bülow Lakrids  -  Elvang  -  Eva Solo  -  Georg Jensen Damask  -  Georg Jensen  -  Global  -  Holm  -  Holmegaard


Hoptimist  -  Hummel  -  Haglöfs  -  Kay Bojesen  -  Kreafunk  -  Kähler  -  Lyngby glas  -  Mette Blomsterberg  -  Nuance  -  OBH Nordica  -  Rosendahl  -  Scandinavia Gifts


Secrid  -  Skagerak  -  Stelton  -  Södahl  -  The North Face  -  Weber  -  Zwilling 


 


Gør alle glade med den unikke valgshop


Julen er gavernes tid, hvor vi minder hinanden om at alle er værdsat og hvor vi viser hinanden taknemmelighed. Der hersker ingen tvivl om at firmajulegaven skal sende de rigtige værdier og derfor er det også vigtigt, at vælge den rette. Det kan være svært at finde den perfekte julegave, der skal glæde en masse og påskønnes af flere forskellige. Derfor har NEW IMAGE udarbejdet en valgshop som laves og tilpasses af netop dig. Der bliver typisk valgt 5-6 forskellige gaver, som dine medarbejdere, forbindelser eller kunder kan vælge imellem. Valgshoppen bliver lavet som en unik shop og bliver designet til netop jeres firma med eget logo og de julegaver der er udvalgt. Valgshoppen er åben i en kort periode, hvor alle medarbejdere, ved hjælp af et login, vælger den firmajulegave de finder bedst. NEW IMAGE står for alt logistik, indpakning og afsendelse, hvilket gør det meget nemt at købe firmajulegaver. Ved brug af valgshoppen sikrer du dig, at alle bliver glade for firmajulegaven og at alle får netop det, de gerne vil have. Valgshoppen gør det altså både enklere, hurtigere og bedre at give firmajulegaver som vil blive taget imod med glæde.


 


Tre forskellige måder at købe firmajulegaver på – sådan gør du

Det kan nemt blive uoverskueligt at købe firmajulegaver, men hos NEW IMAGE har vi gjort det nemmere ved at have tre forskellige valgmuligheder med tre forskellige måder at købe gaver på. Vælg den måde du finder mest praktisk og bedst til netop dit firma og dit køb af firmajulegaver.


1. Du vælger gaven


Du vælger firmajulegaven du mener er bedst egnet. Der er masser af muligheder fra vores store udvalg på over 600 forskellige gaver.


NEW IMAGE sørger for det praktiske.


 


2. Modtageren vælger gaven i en af vores tre store valgshopper


NEW IMAGE har på forhånd skabt tre store valgshopper med over 75 forskellige spændende julegaver ialt. 


Disse valgshops er inddelt i prisniveauer, så du nemt og hurtigt kan finde en priskategori der passer. Dette er de 3 forskellige julegavevalgshops:


JULEGAVEVALGSHOP KR. 400,-


JULEGAVEVALGSHOP KR. 560,-


JULEGAVEVALGSHOP KR. 640,-


 


Shoppen er åben inden for en bestemt periode.


Modtageren af firmajulegaven vælger gaven i en af de tre valgshopper.


NEW IMAGE sørger for alt det praktiske med logistik, indpakning og forsendelse.


 


3. Du vælger 5-7 unikke valggaver og laver en unik valgshop


I samarbejde med NEW IMAGE har du mulighed for at lave din egen unikke valgshop. Her vælger du og dit firma de mest interessante gaver, der passer til netop dine kunder, forbindelser eller medarbejdere. NEW IMAGE sørger for alt det praktiske. Julegaveræset er for nogle stressende og besværligt, men vi hos NEW IMAGE hjælper og vejleder gerne. Hvis du har specielle ønsker, vil vi med glæde gøre vores bedste til at hjælpe dig og dit firma, når I skal vælge den helt rigtige firmajulegave.


Du kan blandt andet blive inspireret af vores kategorier, hvor vi har inddelt vores bredde sortiment i to mindre, men spændende overskrifter:


TOP 10 JULEGAVER


NYHEDER FIRMAJULEGAVER


 


Dette er to kategorier, som er meget populære, da det er de mest populære firmajulegaver i år og hvilke nye produkter der er kommet på markedet.  


NEW IMAGE ønsker glædelig jul!