Her ser du vores udvalg fra Hoptimist som julegaveide, en populær figur på skrivebordet og reolen.Hoptimist som gave eller firmajulegave


Hoptimist er en populær figur, som kan befinde sig på skrivebordet og reolen. Det er en sjov og alternativ firmajulegave. Det er et humoristisk indspark til hverdagen med den sjove hoppende effekt. De findes i mange farver, materialer, størrelser og temaer alt efter begivenhed.


 


Hoptimist – den danske optimist


Ikke mange danske designmærker har evnen til at frem bringe et smil, så nemt som den danske Hoptimist har det med deres sjove hoppende figurer. Disse små figurer bringer smil, glæder og optimisme hos modtageren som enten kan være kunder eller medarbejdere. Hoptimisten er blevet en del af den store danske designfamilie. Sammen med blandt andet Kay Bojesens abe og PH-lampen. Disse designs er alle kendte for en tidsløst design. I 2009 blev Hoptimisten relanceret hvilket har gjort den nu findes i både store dele af Danmark og resten af verden. Derfor er Hoptimist en klart favorit til årets julegaveidé.


Hvis du har brug for et større sortiment af firmajulegaver at vælge imellem. Her er hele New Images udvalg af firmajulegaver.