Sådan handler du

Som kunde hos New IMAGE har du flere muligheder for at lægge en bestilling.

Er du helt sikker på hvad din bestilling skal indeholde, så finder du de rette produkter på webshoppen, lægger dem i kurven (bemærk minimums antal) og gennemfører købet.

Ny kunde: betal med kreditkort (hvis virksomheden er ApS eller offentlig institution, så kontakt os via mail for kreditgodkendelse – 2 dages ventetid)

Eksisterende kunde: betal med kredit eller køb med faktura via tildelt login

Når vi har modtager din bestilling, vil den blive kontrolleret, og ca. 1-2 hverdag efter denne bestilling, vil vi afsende den endelige ordrebekræftelse, som er dit juridiske bevis på at ordren er sat i gang.

Er du usikker på hvad du skal bruge af produkter, har brug for mere vejledning eller mangler inspiration, så kontakt os på vores mail mail@newimage.dkeller telefon 57670310. Vi har helt sikkert nogle andre gode forslag i ærmet.

Deadline

Har du en deadline der ligger tæt på vores forventede deadline, så anbefaler vi på det kraftigste at skrive i kommentarfeltet, hvornår du ønsker det leveret eller ringe til os.

Når du afslutter ordren, bliver du bedt om at uploade et evt. logo, hvis du ønsker logo påsat. Dette logo skal være højtopløselig i Vektoriseret EPSAI eller PDF-format.

 

Ofte stillede spørgsmål:

Hvordan betaler jeg?

Som virksomhed kan du vælge at betale med kreditkort eller vi kan oprette en konto.

Virksomheder med ApS eller A/S og institutioner kan ansøge om at få oprettet en konto. Denne oprettelse tager ofte ekstra 1-2 dage, og vil forsinke leveringen.

NB:Du kan kun få oprettet en konto, hvis din virksomhed er offentlig (institution, skole o.l.), et ApS eller et A/S, og har eksisteret i minimum 2 år.

Personlig ejet firmaer vil IKKE kunne opnå kredit og SKAL købe via betalingskort. Vi forbeholder os ret til at afvise ansøgning om kredit uden yderligere begrundelse. Ordre uden kreditgodkendelse, vil kun blive sat i gang mod en forudbetaling.

Du kan anvende følgende betalingskort på siden:

Dankort, Visa Dankort, MasterCard og JCB.Du betaler ikke noget transaktions gebyr, når du handler hos New IMAGE.

Vi trækker først pengene fra betalingskortet, når varen er afsendt fra New IMAGE.Fragt og leveringstid

Alle ordre sendes AB Ringsted med GLS, DPD, Fragtmand eller Post Danmark.

Vores gældende fragtpriser er følgende:

- 0-5 kg Kr. 89,-

- 6-10 kg Kr. 169,-

- 11-20 kg Kr. 199,-Palle til Sjælland Kr. 675,- Palle til Jylland Kr. 775,-

Alle forsendelser som indeholder flasker sendes som palle gods med fragtmand.

Leveringstiden fremgår af den enkelte vare (normalt max. 6 - 30 dage). Generelt er leveringstiden med logodekoration ca. 14 dage og varer uden logodekoration ca. 6 hverdage. Den endelig leveringstid vil fremgå på ordrebekræftelse. Er leveringstiden længere end dette, vil det fremgå af din ordre/ordrebekræftelse.Bemærk:

Din ordre bliver afsendt fra forskellige distributionslager, du kan derfor ikke være sikker på at modtage en samlet forsendelse på alle dele.

Bestillinger til udlandet: vil blive afsendt inden for 15 dage, medmindre andet er oplyst af ordren/ordrebekræftelsen. Vi er desværre ikke herre over de lokale udbringningsforhold så derfor kan vi ikke love en bestemt leveringstid ved udlandslevering!Hvilket logo / filformat skal vi bruge?

For at skabe et godt resultat, når vi på sætter logo, så er det meget vigtig, at vi modtager højtopløselig logo materiale.Uanset om det er beklædning eller reklameartikler, så skal vi bruge logoet som et af følgende formater: Vektoriseret EPSAI ellerPDF-filer.

Uanset filformat, så skal filen være i en højtopløselighed og minimum på 300 DPI.

Vi kan IKKE bruge .png eller .jpg filer.

Såfremt at vi ikke modtager de rigtige logo filer, kan leveringstiden risikere at blive skubbet.Hvem kan handle?

Vi handler kun med virksomheder (B2B).